AKTUELNO

Nije se libio da kaže sve što misli.

Sledeći sagovornik kod Darka Tanasijevića bio je Neca TikToker, iza koga je turbulentna nedelja, zbog mnogobrojnih svađa sa zadrugarima. O svemu tome, ali i generalnoj situaciji u kući, pričao je upravo ovom prilikom:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije prvi put da imam sukob sa Ša, nemam loše mišljenje o njemu, ali stojim iza toga da je iskompleksiran. Mislim da nema hrabrosti da kaže svima ono što stvarno misli. Nisam očekivao od njega da mi se podrugljivo smej, zato sam mu i rekao da mislim da je Ša zaljubljen u Taru. Tara je neko ko voli da se istakne, imam osećaj da radi neke stvari namerno, međutim, mislim da tu postoji nešto i da postoji hemija. On od 40 godina dozvoljava njoj od 20 da ga mazi. I dalje je komunikacija nastavljena, a on je taj koji treba da stavi tačku. Video sam nekoliko puta da mu ona dobacuje, ali ona nije jedini krivac, jer mislim da joj Ša daje povoda - komentarisao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca se osvrnuo i na odnos Bore Santane i Milice Kemez:

Najveći problem je što mu Milica prva ne veruje u vezi sa Mirelom. Mnogo je čudno što on prvo kaže da je bio sat vremena kod Mirele, pa onda 3... Mora da se drži jedne priče, čudno mi je da se tako pogubio ili da laže. Ja ipak verujem da tu nije bilo ničega i da zaista voli Milicu - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

TikToker je takođe komentarisao vezu Sanju Stanković i Anđela Rankovića:

Nije me uopšte to iznenadilo i ne razumem zašto pojedini još uvek misle i nazivaju Matoru psihopatom. Mislim da je kod Sanje sve sem Anđela bilo fejk - komentarisao je kratko Neca.
Želim samo da kažem sad nešto u vezi Aleksandre. Mislim da je ona dobar čovek i zato sam stao na njenu stranu. I sama mi je rekla da želi da nađe dečka i da nije srećna što se ovde dovodi u pitanje njen moral. Ja ne dovodim to u pitanje, nego njene emocije. Najviše je Maja osuđuje, ali mislim da to samo radi zato što je čula da je Aleks bila sa Janjušem - dodao je Neca.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga