AKTUELNO

Nije ništa prećutao.

Prvi intervju ove večeri Darko Tanasijević obavio je sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je otvoreno govorio o turbulentnom odnosu sa Majom Marinković:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakav odnos se nikada više neće ponoviti. Trenutno je mirna situacija među nama. Istina je da kupujem mir, znao sam da postoji varijanta da budem cvećka, da bude sve kako ona kaže i da bude mir ili da se ponašam onako kako bi trebalo i da bude pakao. Ona nema predstavu o nekim stvarima. Ja sam Maji rekao ispod pokrivača juče "Moram da ti priznam nešto što do sada nisam. Moraš da shvatiš da je moja žena jedina osoba koju volim i koju sam voleo. A ti si druga osoba koja koja se najviše približila, strast". Ona i ja ne možemo da budemo zajedno, prvo ja to ne želim. Tvrdim da nikada nećemo biti zvanično u vezi, jer sam ja sa njom doživeo pravi debakl. Ona je ljubomorna na sve, čak i na Šebeza sa kojim blejim u rehabu. Maja je i u svojoj prethodnoj vezi bila ista i pravila je iste scene - počeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih najviše voleo kada bismo se mi razdvojili. Ja sam bio sa njom napolju i znam kako se funkcioniše sa njom, sve znam. Ona bez mene ne može da živi i mene je strah stvarno, ja je se plašim. Evo jedan primer samo, operisala je nos i pre toga mi je rekla da je zovem. Nije se javljala šest, sedam sati, posle sam zvao tu neku ženu, ona mi kaže da zna ko sam i da će sve dati od sebe da me uvede kod nje. Uvede ona mene posle na kvarno, pusti nas pola sata. Kada sam izašao, ta medicinska sestra me je odvezla, pošto smo išli u istom pravcu, Maja je htela da čupa te aparate, sve, zamisli - prepričavao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je odmah potom komentarisao spot u kom je učestvovala Maja:

Ona je skroz luda, to se više nikada neće roditi! - rekao je kratko on.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga