AKTUELNO

I ona sprema tužbu!

Javni rat pevačice Nadežde Biljić sa bivšom svekrvom, majkom Tome Panića, Jasminom Panić ne prestaje. One su tokom prethodnog perioda, ali i tokom današnjeg dana u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' iznele sav prljav veš i nimalo prijatne detalje svog odnosa. Njihova netrpeljivost kulminirala je kad je Jasmina odlučila da obelodani prepiske sa Nadeždom, zbog čega joj Biljićeva sprema tužbu. Njihov javni rat se nastavlja, a Jasmina je sada odlučila da našoj redakciji priloži i dokaze o pretnjama koje je danas posle emisije dobila od Nadežde.

- Ja nju više ne mogu da trpim, sve te laži i izmišljotine su strašne. Ona je prva sve ovo pokrenula, počela je da iznosi uvrede javno i da me spominje, da me meša u sve to. To što ona priča nema veze s mozgom. Ne znam kako može da izjavi da je moj sin zaljubljen u mene, to je bolesno. Ja uopšte nemam neki veliki uticaj na Tomu, on mene za mnoge stvari u životu nije poslušao... Nadežda je samo bolesno ljubomorna na mene, a ja ne znam zbog čega. Ona mene tako da spaja sa mojim detetom, to je nešto najbednije - počinje priču Tomina majka za naš portal i otkriva detalje incidenta sa slave kod Nadeždinih prijatelja, kad je on nju ošamario, nakon čega je, po Jasmininim rečima, pretučen u toj kući.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- To za šamar na slavi je istina, znam to. Nadežda me je zvala, ja sam tada dobila slike mog pretučenog sina. Oba oka su mu bila zatvorena. U toj kući njenih prijatelja on je bio pretučen zbog tog šamara. Dva momka, njeni prijatelji skočili su na Tomu tada i prebili ga. On je meni rekao tada joj je opalio šamar, jer mu je rekla: ''Je*ala te mama''. Nije samo Toma takav, i moj stariji sin je takav. Nisu samo moja deca takva, jednostavno takvi su sinovi. Ja sam im rekla da nikad ne smeju da reaguju tako, čak ni i ako me neko uvredi ili opsuje. Moj sin je za mene divan sin i niko ne može tu ljubav prema mojoj deci da poruši - rekla je Jasmina i progovorila o pretnjama zbog kojih će angažovati advokata.

- Nadežda mi je danas nakon emisije poslala nove pretnje i odlučila sam da ih priložim, jer sam uplašena za svoju i za bezbednost svojih sinova. Kako da drugačije shvatim njene ove njene reči: ''Suze mog oca tebi i tvojim sinovima nikad neću oprostiti i mojih 48 kilograma, kao i tvoje laži i iskorišćavanje moje majke da me blatiš javno. Zapamtićete me svi! Samo me spomeni još jednom negde. Zapamtićeš me i ti i tvoji sinovi!'' - rekla je Jasmina i našoj redakciji dostavila prepisku.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Ovo nije prvi put da mi preti. Sve ja imam i čuvam kao dokaz. Ovo su otvorene pretnje i ovih dana ću da angažujem advokata, bez obzira što je ona majka mog unučeta, ne dam ovako da se ponaša i da nas gazi! - poručila je bivša Nadeždina svekrva za Pink.rs.

''Voleli ste me do zadnjeg dinara''

- To za rent a car je čista laž. Oni su zbog sebe iznajmljivali automobile, oni su hteli da uzmu kuče, a ne ja, kola su za njih uzeta. Ona je zaboravila da kad je došla kod nas prvi put nije imala ni pantalone, ja sam joj dala haljinu i veš. Sve je to zaboravila, ja dinar njen nisam videla. Nikakvu korist od nje novčanu nisam imala. Čak je jednom uzela moju kaznu, zbog pojasa i nisu je platili. Pa je meni stiglo da platim duplo. Nikad mi ništa nije dala. Na rate sam plaćala kaznu. Ja sam se uzajmila i dala joj da se vrati kući, jer nije imala novac, a kaže njen dinar... Kada mi je ona dala, kada na početku nije imala? Sramota i velika laž. Oni su ručali, ja nisam... Rekla sam da nisam gladna... Da li se zapitala tada zašto nisam ručala, a možda sam bila gladna... Nudili su, ali nisam želela da ih bacam u trošak... Zaboravlja ona mnogo toga i koliko sam bila uz nju i to me baš boli, jer napada mene bez razloga... Puna je mržnje - rekla je Jasmina o Nadeždinim navodima da su je ona i njen sin Toma finansijski iskorišćavali.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

- Meni je svega dosta, što se mene tiče mogu i da se pomire, kad on izađe iz rijalitija, samo što dalje od mene, ja nju ne želim više da vidim u životu! Ne zanima me da li će se oni pomiriti kad on izađe ili ne, samo ne želim više nikada ni da je sretnem bilo gde - poručila je za kraj razgovora Jasmina Panić.

Autor: M.K.

#Jasmina Panić

#Toma Panić