AKTUELNO

Ceo intervju s Sorajom gledajte u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na TV Pink.

Danas će te u emisiji "Premijera - Vikend specijal" imati priliku da vidite i ispovest Soraje Vučelić koja je nakon duže medijske pauze odlučila da se pojavi u javnosti i govori samo za TV Pink. Ona je u jednom delu intervjua sa novinarom TV Pink Montenegro Božom Dobrišom pričala i o svojoj drugarici Ani Korać, a njenog dečka Davida Dragojevića nije želela preterano da komentariše.

Foto: Pink.rs

Da li misliš da će ta ljubav da potraje? Pošto ti najbolje znaš Anu - pitao je Boža.
To bi isto bilo kada bih ja tebe pitala: "Da li možeš da tvrdiš da je Sava Savanović stvarno bio vampir?". Možeš li? To su pitanja na koja ne možemo da damo odgovore, ne znamo šta će biti u budućnosti. Ana je moja drugarica i ja joj želim da uspe u svemu što je zamislila i da sve potraje u čemu je srećna - rekla je Soraja.
Da li makar vidiš muškarca kao Davida pored nje? - pitao je Božo.

Foto: Pink.rs/I. Radulović

Ne komentarišem muškarce i druge ljude. Inače, privatno ne volim da komentarišem tuđe odnose... Ja uvek ćutim i onka kao: "Pa ti nemaš mišljenje", pa i nemam - izjavila je Soraja.
Da li si upoznala ti Davida? - pitao je Dobriša.
Nisam. Vi znate da nisam dve godine u Srbiji. Sve je neizvesno, ne znamo šta nosi dan. Za sve postoji vreme - rekla je Soraja.

Deo intervjua sa Sorajom pogledajte ispod.

Video: Pink.rs

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Soraja Vučelić