AKTUELNO

Odlučili su da žive zajedno kako bi bili uz Nebojšu u teškim danima!

Reporter emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić proveo je ovo popodne sa Lavom Pajkićem. U nedelji za nama njegova mama Isidora Bjelica napunila bi 53 godine, a na njenom grobu tog dana porodica je ostavila cveće, a Lav Pajkić je uživo u programu istakao da mu je vremenom sve teže bez mame.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Zadovoljstvo mi je i čast biti na vašoj televiziji. Da, bio je jako emotivan trenutak za prijatelje, familiju i porodicu. Upravo, kako vreme prolazi, svakome je teže od svih danas. Ljudi govore da vreme leči sve, ali se u našem slučaju to nije ispostavilo. Iz svih stvari treba naučiti neku određenu pouku i baš za njen rođendan smo imali tu tradiciju da se svi sastajemo, da sednemo zajedno i da pričamo i delimo to lepo vreme između nas. Međutim, u životu zaboravljamo šta su bitne stvari, a to su porodica, zdravlje i vreme koje provodimo zajedno. Ona nas je tome i naučila - rekao je Lav.
Isidora je uvek u svom stilu bila zabavna osoba, često smo se šalili i to su momenti kojih trudimo da se sećamo, a ne onih teških trenutaka - dodao je Lav.

Foto: TV Pink Printscreen

Lav je rekao i kako je njegova inicijativa bila da se Vila i on presele u stan kod oca Nebojše kako bi bili uz njega tokom teškog perioda, a zatim je za kraj i rekao kako nije tačna informacija da je iza Isidore ostala "tajna knjiga" koja će biti objavljenja.

Moram da kažem da u nekom smislu Vila i ja imamo dosta obaveza i da smo preokupirani raznim stvarima. Vila sa fakultetom, a ja sam u Skupštini, a Nebojši je najteže. Njihovi životi su bili veoma uvezani i kaže da život bez nje nema smisla i u neku ruku je tako. On je čovek u penziji i Vila i ja se trudimo da maksimalno vreme provodimo s njim i bila je to moja inicijativa da se vratimo da živimo zajedno - pričao je Lav.

Foto: TV Pink Printscreen

To su sad neke priče. Nema takve stvari, ali je očigledno nešto izašlo. To nije istinita vest, jer nema knjige koja nije objavljena, kada bi bila, rado bi je objavili - rekao je Pajkić za kraj.

Autor: S. K.