AKTUELNO

Branka, Sanjina majka, oglasila se povodom svih aktuelnosti u vezi sa svojom ćerkom, o čijem ljubavnom životu u "Zadruzi" bruje svi.

Sanja Stanković, učesnica "Zadruge", od pre nekoliko dana zvanično je otpočela vezu s Anđelom Rankovićem, iako se o njihovim simpatijama, koje su oni prvobitno poricali, spekulisalo mesecima unazad. Njihova veza privukla je ogromnu pažnju u Beloj kući, a uprkos tome što su svi iznenađeni, mišljenja su podeljena - neki zadrugari ih podržavaju, ali mnogo je i onih koji Sanju osuđuju zbog svega i nazivaju je folirantom, prevashodno njena bivša devojka Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da Sanjina majka Branka isprva nije podržavala njenu vezu sa Matorom, a nas je sada zanimalo kakva je situacija kada je Anđelo u pitanju.

Jednom rečju, drago mi je da su zajedno. Jako su lep par, jako je kulturan momak... Jako je odmeren u svemu, vaspitan, ide mi u svemu uz nju i baš su mi lep par. Deluju mi iskreno i zaljubljeno. Šta se tu desilo, ne znam, ni kako se desilo, ali vidi se da su zaljubljeni - nije Branka krila oduševljenje u razgovoru za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nadam se da će se Sanja izboriti za sve to, da neće obraćati pažnju na komentare i te osude pojedinih zadrugara. Drago mi je što ovo nije fejk veza, nije ništa zarad rijalitija. Sanja sada ide srcem i jedino kada je tako, ona može da bude srećna - zaključuje Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Upitali smo je i za Matoru i sve što je u prethodnih nekoliko dana iznela o Sanji pred milionskim auditorijumom. Branka ipak u prvi mah nije želela da je komentariše.

- Sve su to bivši, a o bivšima sve najbolje - rekla je Branka, koja je potom ipak dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Matoroj rekla da će do tog momenta jednom doći i da ne sme da je napada i osuđuje, jer će Sanja poželeti da ostvari svoju porodicu, kao i ona sama. Razgovarale smo na tu temu, rekla mi je:"Neću to da radim", i eto... Sanja je ušla kao slobodna cura, Jovana je bila zauzeta u to vreme i ne vidim razlog da sada napada sada Stanju. Pa šta ako su imale kontakt?! Svi mi imamo kontakte... - kaže Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Anđelo Ranković

#Branka

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga