AKTUELNO

Glumac je danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Poznati srpski glumac Tihomir Tika Arsić danas je ispraćen do svoje večne kuće na Novom groblju, a potresni prizori sa njegove sahrane nema koga nisu doveli do suza. Potresni govori njegovih kolega i saradnika, tužna i utučena lica njegove udovice Jelene i naslednika iz prvog i drugog braka sve su rastužili i potresli do srži.

Foto: Pink.rs

Scena sa Tikine sahrane koja je sve naježila bio je trenutak ukopa, kada je hor zapevao pesmu ''Tamo daleko'', a svima je odmah privuklo pažnju da je preko kovčega u kojem je glumac sahranjen bila srpska zastava.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, poznati srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u ponedeljak 7. decembra u 63. godini posle duge i teške bolesti. Tihomir Arsić je dve godine bolovao od raka pankreasa, a zbog bolesti se u mnogome promenio njegov fizički izgled.Arsić je bio srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj domaćoj seriji.

Foto: Printscreen YouTube/SNS SVILAJNAC

Autor: M.K.

#Tihomir Tika Arsić