AKTUELNO

Haos i ludilo!

Zadrugari biraju najbestidnijeg među njima, a prva je ustala Nadica Zeljković koja je otkrila pravo lice Alena Hadrovića, koje ju je šokiralo. Naime, Nadicu je povredilo to što Alen nije hteo da joj pozajmi nešto začina, što je on odbio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći ono što mi je na srcu, kuvale smo makarone, ništa nismo imale da stavimo u makarone, stavila sam malo margarina, pritom Alen kuva šerpu puna makarona, sosa, luka, svega, začina, gde sam ja doživela to... To je za mene bestidno i sramno, Matora se iznervirala i podsetila me šta je njegova majka... Ja sam bila i na kori htela, i na vodi - pričala je Nadica.
Ja sam mislio da se šalite - pravdao se Alen.
Majo, nemoj da se mešaš, nisi bila tu! - odbrusila je Nadica Maji Marković, koja je sve vreme pokušavala da brani Alena kako bi mu dokazala ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijana Golubovića je iznervirala Ana Bulatović koja nije htela da poštuje pravila sedenja za stolom, pa je skočio na sto i počeli su da se gađaju flašama pune vode.

Ne možeš da ležiš! Ne možeš! - vikao je Kristijan, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako ne bi došlo do većeg konflikta.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga