AKTUELNO

Njena ljubav boli.

U toku je Igra istine u Beloj kući. Naredno pitanje je postavila na Ana Bulatović.

Ti znaš da ja tebe mnogo volim, ti si sjajan dečko. Zanimam me da li je iskreno priajteljstvo izmeđšu Rialde, Ermine i Sandre - glasilo je pitanje za Kenana Tahirovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je sigurno, a za ostale ne znam, ja je podržvam samo da se druži sa Sandrom - rekao je Kenan,

Anu je zanimalo da li je Rialda Karahasanović često nefer prema Sandri Rešić. i da li misliš da ih prodavnica može posvađati.

Njih ne može to da zavadi, one su takve. Sandra kada je Rialda iznervira broji u sebi uvek - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja redovno pravim face kada Sandra komentariše ovde, ja redovno pratim i želim da budem upućena u ovo, jer svi smo ovde zbog toga. Mene zanimaju teme, i hoću da ispoštujem svoj honorar, i da ispoštujem razlog što sam ovde. Moja ljubav boli, ali Sandra znam da ja imam mišljenje, i da li surovo ili ne, ja smatram da neko ko je ostvaren kao Sandra, ne treba da komentariše neke gluposti ovde. ne ponižavam nikoga, samo mislim da su neki došli ovde da bleje, poput Anje kojoj je cilj da se slika i da bude poznata, a opet smatram da ona ima svoje ime koje treba da čuva i da se ga brani. Mislim da Ana i ti i Jovana bacate svoje vreme ovde u vodu, trošite svoj potencijal, samo geldate šta ćete da jedete, isto govorim i Sandri, ona i ja imamo drugačiji pristup, ali se kontamo - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da su i najveće zvezde ljudi, i da treba da budu ovde opušteni i normalni. Moram da gledam šta ću da jedem, jer uvek dobijem mali budžet - rekla je Ana.
Što se tiče Ermine ja jako cenim što je ona meni rekla od starta kako joj se čim i šta misli o meni - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga