AKTUELNO

Dušica voli da iznenađuje svojim izdanjima.

Popularna voditeljka najgledanijeg rijalitija u regionu, "Farme", i "Pinkovih zvezdica", najvećeg takmičenja za najmlađe talentovane pevače u regionu, Dušica Jakovljević iznenadila je sve svojom promenom frizure, a sada je odlučila ponovo da je za nijansu promeni, čime se pohvalila na Instagramu.

Sada umesto talasaste kose ima ispeglanu, koja joj takođe fantastično stoji.

Foto: Foto: Instagram

- Možda put do muškog srca vodi preko stomaka, a ja sam SIGURNA da put do ženskog vodi preko njene kose - piše pored fotografije koji je objavila.

Kada je nedavno promenila frizuru, mnogi su se zapitali zbog čega joj je bila potrebna toliko drastična promena, a Dušica je svoje razloge otkrila u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Foto: Instagram

– Kažu da žene promene frizuru kad žele da promene nešto u životu ili kad nisu srećne u ljubavi. Ali to nije slučaj kod mene, ja sam srećna u ljubavi, nemam na šta da se požalim. Ja volim promene, volim iznenađenja. Čak i kod kuće volim da se obučem drugačije, neobično. Svi su bili oduševljeni kada sam promenila frizuru i svi su mi rekli da izgledam mršavije s dugom kosom – kaže Dušica.

V. T.

'