AKTUELNO

Prijatelji, komšije i poštovaoci Džejevog lika i dela odali mu počast i ove noći na ulicama Dorćola.

Legenda domaće muzičke scene Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a prijatelji sa Dorćola su rešili da mu i večeras odaju počast na poseban način. Okupili su se kod picerije koju je voleo, a u jednom trenutku nebo je obasjao vatromet.

Kolone ljudi pristigle su na Dorćol kako bi se oprostili od legendarnog Džeja, a mnogima su se suze slivale niz lice dok su slušali taktove njegovih vanvremenskih hitova.

Foto: Pink.rs

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku:

Podsetimo, Džej se pred smrt porodici i prijateljima poverio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pesmu "Nedelja", što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice - Džejeve ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živeo do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Brojne kolege došle su da isprate Džeja na večni počinak, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi. Džej počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Autor: M.K.

#Džej Ramadanovski