AKTUELNO

Aleksandri je prepustio da izabere sve, a samo se u izbor muzike umešao i on.

Viktor Troicki, jedan od naših najboljih tenisera, uveliko se priprema za svoje venčanje koje je zakazano za 28. novembar.

Na vernost će se zavetovati manekenki Aleksandri Đorđević, koju je pre dva meseca zaprosio u intimnoj atmosferi u Njujorku.

Suma koju je spreman da izdvoji za veliki dan, prema rečima upućenih, dovoljna je za kupovinu komfornog stana u Beogradu, što znači da teniser želi glamurozno venčanje koje će se prepričavati.

- On je budućoj supruzi rekao da će potpisati sve troškove i da može da angažuje agencije koje želi bez obzira na troškove. Svadba će biti u prestižnom hotelu, a ceo prilaz i svečana sala biće ukrašeni prirodnim cvećem. Zvanice su već počele da dobijaju pozivnice pravljene po dizajnu kreatora kojeg je angažovala Aleksandra, a dekorateri su osmilili svaku ikebanu na poseban način, dok je posebna pažnja, posvećena mladenačkom stolu. Samo cvetni aranžmani koštaće nekoliko hiljada evra - otkrio je za "Alo" izvor blizak Aleksandri.

Manekenka koja je široj javnosti postala poznata kao Brazilka iz filma "Montevideo, Bog te video" tražila je da escajg i posuđe budu od kvalitetnih materijala.

- Na izradi menija radi nekoliko kulinarskih majstora, pa će biti đakonija za svačiji ukus. Torta je osmišljena po željama mlade, koja će nositi nekoliko haljina poznatih kreatora. Velike sume izdvojene su za honorare nekoliko pevača, koji će uveseljavati goste. Viktor se jedino umešao u dogovore oko muzike, ali su imena pevača i dalje tajna. Viktor se nije izjasnio, ali je jasno da će Janko Tipsarević biti kim, a da će Novak Đoković sigurno biti jedan od gostiju - otkriva izvor.

Aleksandra i Viktor su u vezi godinu i po dana, a prvi put su zajedno viđeni u javnosti u septembru 2015. godine.

V. T.

'