AKTUELNO

Poznati nisu mirovali!

Ova godina bila je godina promena. Desile su se mnoge stvari o kojima ranije nismo ni maštali, a koje su sada naša svakodnevnica. Dnevna soba nam je postala kancelarija, sunčali smo se na terasama, jer nismo bili u prilici da idemo na more i noći provodili u kućama ili stanovima.

Svakako, na estradi skandala nije manjkalo ni ove godine, pa hajde da se prisetimo šta se to dešavalo u 2020. godini.

JANUAR: Skandali krenuli već u prvim minutima 2020. godine!

Dragana Mitar pretukla Eda u novogodišnjoj noći na svoj rođendan / Ognjen Vranješ ušao u Novu godinu sa Cecom / Stanija prvog dana Nove godine pozirala gola / Luna Đogani završila u ambulanti / Dara Bubamara se vratila bivšem mužu? / Anabela i Andrej u društvu Gagijeve bivše devojke / Neda Arnerić pronađena mrtva / Majka Darka Lazića završila u bolnici / Džeju pozlilo na nastupu / Petar Strugar bio u paralelnoj vezi, varao devojku s Milicom Todorović? / Sin Sinana Sakića razvalio nanogicu i pobegao iz kućnog pritvora

Dragana Mitar pretuka Eda u novogodišnjoj noći na svoj rođendan!

Skandali su počeli još u najluđoj noći, dok smo slavili doček. U rijaliti programu "Zadruga 3" tadašnja učesnica Dragana Mitar pretukla je svog sada bivšeg ljubavnika Edisa Fetića. Sve se desilo u garderoberu Bele kuće i to na njen rođendan.

Ognjen Vranješ ušao u Novu godinu sa Cecom!

Fudbaler Ognjen Vranješ poznat je kao veliki obožavalac Svetlane Cece Ražnatović, a mi smo ga uhvatili kako se provodi na dočeku Nove godine u jednom prestoničkom restoranu u kojem je peva upravo Ceca, a sa njom i Sloba Radanović.

Stanija prvog dana Nove godine pozirala gola!

Stanija Dobrojević sve je šokirala prvog dana 2020. godine svojom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je odlučila da pratiocima čestita Novu godinu i praznike kao od majke rođena, a svoje intimne delove prekrila je samo belim peškirom i rukom.

Luna Đogani završila u ambulanti!

Prvih dana 2020. godine pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani otkrila je svojim pratiocima da je prve januarske dane provela u veterinarskoj ambulanti. Ona je u ovoj ustanovi bila sa svojim psom koji je preživeo veliku traumu tokom dočeka Nove godine zbog petardi i pirotehničkih sredstava.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Dara Bubamara se vratila bivšem mužu?

Trećeg januara pojavile su se glasine da se pevačica Dara Bubamara pomirila sa bivšim suprugom Milanom Kesićem. Njih dvoje su dočekali zajedno 2020. godinu u jednom restoranu na Ledinama. Međutim, na kraju se ispostavilo da od toga nema ništa, s obzirom na to da se posle nekoliko meseci pevačica smuvala sa dosta mlađim momkom od sebe s kojim je i danas u vezi.

Foto: Instagram.com

Anabela i Andrej u društvu Gagijeve bivše devojke!

Od početka 2020. godine bilo je turbulentno i na relaciji Anabela Atijas - Andrej Atijas - Gagi Đogani. Dok je Gagi boravio u trećoj sezoni "Zadruge", a Anabela govorila da se razvela od Andrea, Atijasovi su otišli na planinu sa Gagijevom bivšom devojkom. Taj trenutak su ovekovečili i podelili na društvenim mrežama

Neda Arnerić pronađena mrtva!

Desetog januara kao bomba je odjeknula vest da je preminula glumica Neda Arnerić. Ona je pronađena mrtva u svom stanu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Inače, pre smrti glumica je dva puta sebi pokušala da oduzme život. Pre četiri godine, Neda je sa terase pala na limeni krov i imala teške povrede. Drugi put je pokušala sebi da oduzme život, 27. februara prošle godine, kada je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji sa lekovima za hipertenziju, pa se iznenada srušila u svom stanu. Neda je pronađena mrtva samo deset dana pred godišnjicu smrti njene najveće životne ljubavi Milorada Mešterovića.

Foto: Fonet

Majka Darka Lazića završila u bolnici!

Otac pevača Darka Lazića preminuo je pre nekoliko nedelja, nakon što je imao operaciju želuca koja se zakomplikovala. Međutim, početkom 2020. godine i Darkova majka Branka završila je u bolnici. Ona je 12. januara hitno hospitalizovana, a fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju podelila je na Instagramu.

Džeju pozlilo na nastupu!

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, a iza sebe je ostavio neizbrisiv trag. Javnost i dalje ne može da veruje da legendarnog umetnika i velikog boma sa Dorćola više nema. Ramadanovski je preminuo od posledica srčanog udara u stanu gde je živeo sa devojkom, a početkom 2020. godine on je imao probleme sa zdravljem. Naime, Džeju je u sredinom januara pozlilo na jednom nastupu. Džej ja tada počeo prvo da se preznojava, a potom ga je savladao kašalj. Čim je sišao s bine, pritrčala mu je prijateljica koja mu je salvetama brisala znoj sa čela, a onda ga malo polila vodom. Nakon nekoliko minuta folker se vratio u normalu i nastavio da ćaska sa saradnicima kao da mu se ništa nije desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar Strugar bio u paralelnoj vezi, varao devojku s Milicom Todorović?

Ovu godinu obeležila je i ljubavna veza glumca Petra Strugara i pevačice Milice Todorović. Iako to nije dugo trajalo, mnogima su bili veoma simpatični i dragi. Ipak, krajem januara pojavile su se glasine da je glumac bio u paralelnoj vezi kako sa pevačicom, tako i sa drugom bivšom devojkom Tamarom Gavrilović. Tada su se oglasili i demantovali sve glasine.

Foto: Tanja Drobnjak, Promo

Sin Sinana Sakića razvalio nanogicu i pobegao iz kućnog pritvora!

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić pobegao je krajem januara iz kućnog zatvora u kom je zbog razbojništva. On je tada polomio nanogicu, skinuo je i pobegao iz kuće u kojoj je boravio. Kako je potvrđeno iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, tada je u 05:40h njihov sistem registrovao oštećenje nanogice. Policija je tada odmah raspisala potragu za problematičnim Sakićem. Rašid je, inače, najstariji Sinanov sin i ima debeo dosije u policiji. Još kao maloletnik privođen je zbog nasilničkog ponašanja, pokušaja ubistva i iznude.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

FEBRUAR: Od poternica i privođenja do tuča!

Policija privela Sašu Kovačevića / Raspisana poternica za Nemanjom Đerićem Đeksonom / Vojin Ćetković pao na premijeri filma, nakon što mu je pozlilo / Ana Nikolić završila u bolnici, Rasta se tamo pojavio brzinom svetlosti / Severina se odrekla prezimena Kojić / Nikola Rađen priznao da je i dalje zaljubljen u Anu Kokić / Pretučena ćerka izabranika Biljane Sečivanović

Policija privela Sašu Kovačevića!

Prvog februara kao bomba je odjeknula vest da je pevač Saša Kovačević priveden. Sve se desilo na aerodromu u Njujorku kada je krenuo sa bratom i svojom ekipom u Dominikansku Republiku da bi ekranizovao čak četiri pesme.

Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne. Uopšte mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i proveravaju, a odgovor je bio da je to deo rutinske kontrole i da su pooštrene mere opreza - rekao je tada izvor blizak Saši.

Foto: Pink.rs

Raspisana poternica za Nemanjom Đerićem Đeksonom!

Samo dan kasnije, nakon što je priveden Saša Kovačević, probleme s zakonom imao je i reper Nemanja Đerić Đekson. On je čak jednu noć proveo u stanici, gde su ga priveli jer je bio na poternici. Reper se tada oglasio za Pink.rs.

Proveo sam noć u stanici, ne u zatvoru. Priveli su me zato što sam bio na poternici zbog nekih motora od ranije, nisam ni ja znao... Mogli su da me vrate s granice, da završim mnogo gore. Sva sreća, ispred zgrade su me pre neko veče pokupili, ali eto, odležao sam tu jednu noć u samici... Izašao sam sa robije, ceo grad je moj - rekao je Đekson u februaru za Pink.rs.

Foto: RED TV

Vojin Ćetković pao na premijeri filma, nakon što mu je pozlilo!

U prvoj nedelji februara glumac Vojin Ćetković pao je na premijeri filma ''Grudi'', tada je odmah došla Hitna pomoć koja ga je odvezla na VMA. Kako je tada navedeno, Vojin je bio bledn i iscrpljen, jer je danima loše spavao.

Foto: Tanjug, Beta

Ana Nikolić završila u bolnici, Rasta se tamo pojavio brzinom svetlosti!

Veliku transformaciju ove godine, kada je reč o fizičkom izgledu, napravila je i pevačica Ana Nikolić. Ona je uspela da smrša preko 35 kilograma, nakon što je držala poseban režim ishrane. Ipak, sredinom februara joj je pozlilo na snimanju spota, pevačica je kolabirala i završila u bolnici, a bivši suprug Stefan Đurić Rasta se navodno tamo stvorio brzinom svetlosti i bio uz nju sve vreme, kako su mediji navodili.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, E-Stock/Miloš Rafailović

Severina se odrekla prezimena Kojić!

Dugo se ove godine spekulisalo da u braku Igora i Severine Kojić nije sve u najboljem redu, a pre nekoliko nedelja mediji su šuškali i da je pevačica u vezi sa jednim vlasnikom vinarije iz Hrvatske. Međutim, da odavno nije sve u najboljem redu, govori i činjenica da je Severina sredinom februara odlučila da se odrekne prezimena Kojić, nakon što je isto izbrisala sa društvenih mreža.

Foto: Instagram.com

Nikola Rađen priznao da je i dalje zaljubljen u Anu Kokić!

Vaterpolista Nikola Rađen nekada je bio u braku sa pevačicom Anom Kokić, a sredinom februara priznao je da je u bivšu ženi i dalje zaljubljen. Kako Rađen kaže, Ana će uvek imati posebno mesto u njegovom srcu pre svega kao majka njegove dece. 

Jeste, istina je (da sam i dalje zaljubljen u Anu). Pa, u smislu da će ona uvek imati posebno mesto u mom srcu, jer je majka moje dece. Tako da... mislim da tu nema dileme - rekao je Nikola u februaru.

Foto: Pink.rs/Beta

Pretučena ćerka muža Biljane Sečivanović!

Na kraju februara ćerku muža pevačice Biljane Sečivanović u beogradsom naselju Grocka pretukli su otac i deda njene bivše drugarice. Šesnaestogodišnja devojčica je završila u Urgentnom centru i ima podlive i masnice po celoj glavi, a doktori su joj radili i skener glave. Inače, pevačica se ove godine i udala za Aleksandra.

Juče su imale svađu dok su se vraćale iz škole. To nije bilo ništa strašno. Večeras kada je krenula kući primetila je da je prati automobil. Pošto su je pratili dva kilometara, istrčali su iz auta i počeli da udaraju moje dete po glavi, pesnicama. Sve se dešavalo ispred jedne osnovne škole. Mlađa deca su bila tu i gledala su šta se dešava. Ona je sva u podlivima, modricama, unezverena je. Jako mi je teško. Kao i svaki otac, veoma sam vezan za svoju ćerku. Ja ne mogu da zamislim u kakvom filmu ti morbidni ljudi žive kad su se organizovali da pretuku moju ćerku - rekao je Aleksandar, otac devojčice, kada se sve desilo.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs

MART: Narko skandali, zabrana viđanja dece, kršenja samoizolacije i nasilje nad poznatim pevačicama!

Rasta se snimao kako puši travu / Ceca se tuži s komšijom / Javnost saznala da Luna Đogani nije u dobrim odnosima sa majkom Anabelom Atijas / Rat bivših najboljih drugarica! Kija Kockar zapušila usta Ani Korać / Darko Kostić ponovo priveden? / Katarina Živković priznala da ju je dečko pretukao / Skandal Gagija Đoganija i Anabele Atijas, Luna skakala i vrištala / Milan Popović nije dozvolio Severini da vidi sina, nakon što je izgubila starateljstvo / Luka Jović prekršio samoizolaciju i iz Šanije došao u Srbiju / Slađanu Milošević pretukao dečko / Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar

Rasta se snimao kako puši travu!

Reper Stefan Đurić Rasta, koji je iza rešetaka zbog narkotika, prvog marta snimao se kako konzumira travu i tim sve šokirao, ali i navukao gnev naroda na sebe. On je tada bio u Amsterdamu, gde su ovakve stvari legalizovane, pa se snimao dok puši i time navukao mnogo negativnih komentara.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Ceca se tuži s komšijom!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović početkom marta pojavila se u Palati pravde u Beogradu u pratnji svog advokata na zakazanom ročištu. Ceca je u sporu s komšijom, zbog kojeg je tada morala da se odazove pozivu suda i dođe na ročište, a sve zbog parking mesta prekoputa njene vile u Ljutice Bogdana, zbog kojeg je podneta tužba.

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost saznala da Luna Đogani nije u dobrim odnosima sa majkom Anabelom Atijas!

Luna Đogani u martu ove godine bila je učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga". Tada je svom ocu Gagiju, s kojim je boravila na imanju u tom trenutku, priznala da je u svađi sa majkom Anabelom što je sve šokiralo. Anabela je kroz nekoliko nedelja ušla na imanje, a onda su majka i ćerka redovno ratovale pred kamerama najgledanijeg TV formata u ovom delu Evrope.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Rat bivših najboljih drugarica! Kija Kockar zapušila usta Ani Korać!

Nakon što je u rijaliti programu "Zadruga 3" Stefan Karić priznao da je bio u vezi sa Anom Korać, ona je odlučila da isprovocira bivšu drugaricu Kiju Kockar, ali joj to nije pošlo za rukom. Tada se oglasila i Kija, koja je zapušila usta Ani.

Ta malinarka iz Ivanjice bolje da se okane mene i nađe neki normalan posao. Ne znam dokle više pominje moje ime. Stefan mi nije pričao ništa o tome. Znam da se znaju iz grada, ali ne znam da su bili u vezi. On je šetao samo vrsne lepotice do sada, ovo je smešno - poručila je tada Kija.

Foto: Pink.rs

Darko Kostić ponovo priveden?

Sredinom marta pojavila se informacija da je modni kreator Darko Kostić ponovo priveden i to zbog incidenta koji se dogodio u ulici Knjeginje Ljubice u Beogradu. Kako se pisalo tada, B.Z. (25) iz Podgorice se tokom prošle noći navodno našao u svom stanu sa Kostićem, kojeg je upoznao preko jedne društvene mreže. B.Z. je ispričao da je Kostić sa sobom doneo flašu koka-kole i da su popili po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest.

Tada ga je, prema izjavi B.Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu! B.Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga “spid”. U stanu u kom se dogodio incident, pronađene su i tablete “Dijazepama”, a protiv Kostića je tada navodno podneta krivična prijava.

Ja jesam pogrešno odreagovao i agresivno i nasilno odreagovao na provokacije, a nisam trebao, a sve ostalo je "copycat"! Ni prvima nije uspelo! Izvinjavam se zbog incidenta, ali posle svih laži koje sam preživeo, dobro je i sve prošlo. Više neću reagovati na provokacije. Darko Kostić - napisao je tada Darko Kostić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Živković priznala da ju je dečko pretukao!

Ovog marta pevačica Katarina Živković priznala je da je bila žrtva nasilja nad ženama, nakon što ju je bivši dečku pretukao. Od te situacije pevačica pazi koje emotivne partnere bira.

Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore i mnogo se kajem što ga nisam prijavila policiji. Nisam ništa uradila po tom pitanju i sada mi je žao. Mislim da ću zauvek sebi prebacivati što sam to samo tako pustila da prođe, ali da zaboravim ne mogu. Stvarno mi sada nije jasno zašto nisam otišla u policiju. Nisam ja to krila, moji roditelji i prijatelji su sve to znali - priznala je Katarina u martu mesecu.

Foto: TV Pink Printscreen

Skandal Gagija Đoganija i Anabele Atijas, Luna skakala i vrištala!

Prošle sezone u rijaliti programu "Zadruga 3" boravili su Luna Đogani, Gagi Đogani i Anabela Atijas koji su se redovno svađali. Sredinom marta izbio je veliki skandal za crnim stolom između bivših supružnika. Anabela je tada rekla da ju je Gagi u braku tukao kao vola u kupusu, a zatim ga i polila vodom. Luna je odmah skočila i počela da vrišti.

17 godina me je tukao kao vola u kupusu, to Luna zna, modrice sam krila maskama iz pozorišta. Tukao me je toliko da sam morala da idem na magnetne rezonance, kao troglavi Arapin. Bacao me je na živu ogradu na granici sa Makedonijom, jer sam morala da idem da radim, jer pare su veoma važne. Tukao me je kada sam izgubila blizance - govorila je Anabela tada.

Milan Popović nije dozvolio Severini da vidi sina, nakon što je izgubila starateljstvo!

Pevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloletnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period. Pevačica je sredinom marta došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, njen bivši suprug odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

Foto: Foto, Instagram.com/Kobra, severinakojic

Luka Jović prekršio samoizolaciju i iz Šanije došao u Srbiju!

Luka Jović sredinom marta došao je u Srbiju zbog rođendana svoje u tom trenutku trudne izabranice Sofije Milošegić, a Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji tada da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije.

Foto: Instagram.com/sofimilo

Slađanu Milošević pretukao dečko!

Pevačicu Slađanu Milošević krajem marta pretukao je partner zbog čega joj je tada ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Sve se desilo nakon svađe u stanu u kom su živeli zajedno.

Nemam komentar. Ne znam kako se ta informacija pojavila u medijima, ne ljutim se na vas, samo me pustite da vodim normalno svoj život. Dobro sam - rekla je tada pevačica.

Foto: Instagram.com/a.sladjanamilosevic

Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar!

Par koji je ove godine privukao veliku pažnju, iako je njihova ljubav kratko trajala, su pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar. Kasnije je Milica govorila u javnosti kako je Petar bio više s konjima nego s njom.

Foto: TV Pink Printscreen

APRIL: Poznati kršili propise za sve pare!

Slađa Alegro na meti manijaka / Đani i Slađa privedeni s sinom, snajom i poznatim fudbalerom / I Mitar Mirić uhvaćen kako krši pravila / Život pevačice Indi visio o koncu / Novo rasulo u između Anabele i Đoganijevih: Atijasova otkrila da je Đole pokupio Vesnu ispod mosta / Uhapšen Baka Prase / Uhapšen i pevač Darko Lazić

Slađa Alegro na meti manijaka!

Početkom aprila pevačica Slađa Alegro našla se na meti manijaka, zbog čega je javno odlučila da se požali. Ona je tom prilikom istakla da ta osoba dolazi na njene nastupe sa jednim veoma zanimljivim detaljem.

Imam jednog fana koji dolazi na sve moje nastupe. Uvek je u prvim redovima i uvek ima majicu sa natpisom: "Još se nisam probudio kao muž Slađe Alegro, moraću opet da zaspim". Ne plašim se, nije do sada prešao granicu. Pored te situacije ne pamtim ništa loše i nikada nisam imala napade, psihopate i ne daj bože nešto slično - rekla je Slađa tada.

Foto: TV Pink Printscreen

Đani i Slađa privedeni s sinom, snajom i poznatim fudbalerom!

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa uhapešeni su trećeg aprila ove godine, zajedno sa fudbalerom Aleksandrom Prijovićem. Oni su tada zajedno sa Prijovićevom devojkom, kako se dalje navodi, sedeli u kafiću jednog prestoničkog hotela posle 17 sati.

Policija ih je uhapsila zbog prekršaja policijskog časa, a Đanija i zbog napuštanja karantina. Osim toga tada je priveden sin poznatog folkera Miloš, ali i njegova izabranica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram.com

I Mitar Mirić uhvaćen kako krši pravila!

Osim članova porodice Trajković, koji su priznali krivicu, sutradan se pojavila i informacija da je u istom društvu bio i pevač Mitar Mirić. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tada dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Život pevačice Indi visio o koncu!

Pevačica Indira Aradinović Indi otišla je ove godine na operaciju želuca, koja se prvih aprilskih dana zakomplikovala. Tada su se lekari borili za njen život, a na kraju se na svu sreću sve dobro završilo.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic, Unsplash

Novo rasulo u između Anabele i Đoganijevih: Atijasova otkrila da je Đole pokupio Vesnu ispod mosta!

Sredinom aprila Anabela Atijas i Gagi Đogani zajedno sa svojo ćerkom Lunom, bili su učesnici treće sezone "Zadruge". Tada je na imanju između njih gotovo svakoga dana izbijao neki haos, a Atijasova nije štedela ni Vesnu i Đoleta Đoganija. Tako je pevačica izjavila da je Đole pokupio Vesnu ispod mosta, a zbog ove izjave nastao je haos.

Ti znaš ko je Vesna, uzeo ju je sa ulice! Da, oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila. Ne daj na svoju ćerku! On je spomenuo da mu duguješ 8.600 evra, rekao za Lunu da je se odriče - ispričala je Anabela tada u Zadruzi, a onda se oglasila i Vesna.
E ovako, dragi moji! Novonastala situacija je jako čudna, ničim izazvana... Ne znam zbog čega, ne razumem potrebu, ali ja osećam potrebu u znak zahvalnosti svima vama koji mi sada pišete u DM i koji se mnogo sekirate zbog ove situacije da napravim jedan vlog i da se svima vama obratim u znak zahvalnosti, pošto mi neverovatnu podršku i ljubav šaljete putem vaših poruka i mnogo vam hvala na tome - rekla je Vesna u aprilu.

Foto: TV Pink Printscreen, YouTube Printscreen/VesnaDJoganiVlog

Uhapšen Baka Prase!

Za vreme policijskog časa uhapšen je poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao, Baka Prase, jer je prekršio zabranu kretanja. Tada je na Trgu Nikole Pašića policija zaustavilia auto marke "Porše" sa nemačkim tablicama. Bogdana su izvukli iz auta, a automobil je ostao na parkingu.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Uhapšen i pevač Darko Lazić!

Policija je krajem aprila oko 13.00 časova u mestu Subotište kod Brestača zaustavila vozilo "porche panamera" kojim je upravljao pevač Darko Lazić. On je tada zbog vožnje bez vozačke dozvole priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u prekršajni sud u Rumi.

Foto: Pink.rs

MAJ: Upadi u vile, paljenje kuća, razvodi, kršenja zabrane kretanja i hapšenja zbog prostitucije!

Drama na salašu Nataše Bekvalac, nepoznati muškarac joj upao u kuću / Tanja Savić prvi put progovorila o svađama sa mužem, pa ga optužila javno da joj je decu odveo iz Srbije bez njene dozvole / Uhapšena Soraja Vučelić / Policija upala na privatnu zabavu i zatekla poznate pevače kako lumpuju / Novo rasulo u porodici Sakić: kuća preminulog folkera gorela, Sinanova ćerka za sve okrivila polubrata / Razvela se glumica Marija Karan / Policija upala u kuću Rade Manojlović / Sandra Obradović pokazala modrice i optužila partnera da ju je pretukao / Maja Marinković priznala preljubu sa tada oženjenim Janjušem / Ana Sević tužila Darka Lazića uz tvrdnje da ne plaća alimentaciju / Uhapšena Tijana Ajfon zbog prostitucije

Drama na salašu Nataše Bekvalac, nepoznati muškarac joj upao u kuću!

U kući pevačice Nataše Bekvalac početkom maja odigrala se prava drama, nakon što je nepoznati muškarac upao na njen salaš i doneo pevačici poklon i cveće. Nataša mu se suprotstavila, zahtevajući da muškarac odmah napusti njenu kuću, što je on tada ubrzo i učinio. Sutradan je taj muškarac i priveden.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

Tanja Savić prvi put progovorila o svađama sa mužem, pa ga optužila javno da joj je decu odveo iz Srbije bez njene dozvole!

Pevačica Tanja Savić prvi put je javno u maju progovorila o problemima u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, kog je tada optužila i da je njihovu decu bez njene dozvole odveo van Srbije. Između njih je mesecima bilo dramatično, a početkom decembra ove godine pojavila se informacija da su se pomirili.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Uhapšena Soraja Vučelić!

Sara Soraja Vučelić-Masoni uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, pisali su crnogorski mediji. Podsećanja radi, Soraji je na leto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. 

Foto: Instagram.com

Policija upala na privatnu zabavu i zatekla poznate pevače kako lumpuju!

Službenici MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 19 prekršajnih naloga osobama koje su identifikovali i zatekli na skandaloznom korona-derneku koji je održan iza zaključanih vrata jednog ugostiteljskog objekta.

Tada su se na zabavi našli ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski biznismen Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević. S druge strane stola bili su Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić.

Novo rasulo u porodici Sakić: kuća preminulog folkera gorela, Sinanova ćerka za sve okrivila polubrata!

U kući porodice Sakić u Loznici petog maja ove godine izbio je požar, a na svu sreću niko nije bio povređen. Ceo krov je bio u plamenu, a požar je zatim počeo da se širi na ostatak kuće. Sinanova udovica Sabina tada nije bila u kući, kao ni ostatak porodice, koji se nalazio u inostranstvu.

Video: Instagram.com

Kasnije je odlučila da se oglasi Đulkica Sakić koja je istakla kako smatra da je požar podmetnuo njen polubrat Rašid i istakla da im on godinama preti.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Andrej Nihil, Instagram.com/djulkica

Razvela se glumica Marija Karan!

Glumica Marija Karan navodno je stavila tačku na svoj šestogodišnji brak sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom, pisali su mediji početkom maja ove godine, a papire za razvod podneli su usled mnogobrojnih nesuglasica.

Foto: Instagram.com/marakaran

Policija upala u kuću Rade Manojlović!

Gostujući sredinom maja u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je policija ove godine upala u kuću: "Nas je bilo mnogo u kući, pred kraj vanrednog stanja, svratila je jedna naša drugarica policajka, a nas 20 tu, kaže "Kakvo je ovo okupljanje". Maćeha, tata, sestra, njen dečko, unučići, moji sa ove strane i razmišljali smo šta ćemo da radimo, mnogo je žena bilo" - rekla je tada Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Obradović pokazala modrice i optužila partnera da ju je pretukao!

U maju se odigrala i prava drama kada je nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović ispričala da ju je navodno pretukao njen partner V. B. sa kojim ima sina. Ona se tada oglasila saopštenjem za medije i pokazala fotografije na kojima se vidi da ima modrice. Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

Foto: Facebook.com/ Sandra Obradovic

Maja Marinković priznala preljubu sa tada oženjenim Janjušem!

Krajem maja i danas aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga" Maja Marinković priznala je u trećoj sezoni da je dugo ćutala, kao i da se krišom ljubila sa tada oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. Od tada pa do danas, Janjuš se razveo, a oni pred kamerama "Zadruge" često imaju turbulentan ljubavni odnos.

Ana Sević tužila Darka Lazića uz tvrdnje da ne plaća alimentaciju!

Pevačica Ana Sević u maju mesecu odlučila je da tuži svog bivšeg supruga Darka Lazića zbog neplaćenih alimentacija. Tada se pisalo i da Ana ranije nije želela da tuži pevača, jer je imao velike probleme, a potraživala je 8 hiljada evra.

Foto: Pink.rs

Uhapšena Tijana Ajfon zbog prostitucije!

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine, i to u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Ona je, naime, osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju. Kako se navodi, starleta je, žarkonski rečeno, "pala" u velikoj akciji policije tokom koje je uhapšeno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, pisali su mediji tada.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

USKORO VAS OČEKUJE I DRUGI DEO SKANDALA 2020. GODINE!

Ovi skandali obeležili su period od početka januara do kraja maja 2020. godine, a šta se to još dešavalo saznaćete uskoro, zato redovno čitajte i pratite portal Pink.rs!

Autor: Srđan Kuvekalović

#2020.godina

#Ana Kokić

#Ana Korać

#Ana Nikolić

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Biljana Sečivanović

#Branka Lazić

#Dara Bubamara

#Darko Kostić

#Dragana Mitar

#Džej Ramadanovski

#Edis Fetić Edo

#Gagi Đogani

#Igor Kojić

#Katarina Živković

#Kija Kockar

#Luka Jović

#Luna Đogani

#Milan Popović

#Milica Todorović

#Neda Arnerić

#Nikola Rađen

#Petar Strugar

#Rada Manojlović

#Sandra Obradović

#Saša Kovačević

#Severina Kojić

#Skandali

#Slađana Milošević

#Sofija Milošević

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#Stefan Đurić Rasta

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon

#Vojin Ćetković

#Đekson