AKTUELNO

Tomović jasno stavio do znanja zadrugarima o čemu se tu radi!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Vladimiru Tomoviću.

Kada je Mina ušla, rekao si da je ušao vazduh. Jak si samo na rečima - bio je komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su gledaoci, i ja bih sebi postavio ovo pitanje. Mića ovde priča da sam 24 časa u rijalitiju, ja potvrđujem, ja sam 24 časa u rijalitiju. Pričam šta hoću, radim šta hoću. Hoću da pokažem da mogu da ih dovedem u krevet kad hoću, da ih isteram kad hoću, pokazujem svoju dominaciju. Jednostavno, ja ovde punim svoj ego tako, da se sprdam sa kim hoću - poručio je Vladimir.
One su glupače što priđu - dobacio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam potrebu da budem na Mininoj strani, ali deluje mi kao da se ona posprdala sa tobom. Navela te na delo da budeš izbačen prošle godine. Nemoj da se uvrediš, ali moram da kažem - pričao je Car.
Ne mogu da se uvredim, ti nisi još u rijalitiju, izgubio si šest meseci honorar. Da li ti je jasno što je izbačena iz kreveta? Neću osobu koja će da mi unese problem utorkom - rekao je Vladimir.
U krevet ti je ušla osoba koja te je izbacila, da ti priđe, da ima prijateljsku komunikaciju, da napravi isti čin... A nakon toga si je izbacio i sada umesto da se digneš da kažeš da si pogrešio, ti kažeš da si se poigrao. Meni je to suludo - dodao je Filip.
Ti si zaljubljen u nju, ne možeš da svariš da sam se ja poigrao sa njom. Ovo je grčevita borba za Minom Vrbaški, kad ga gledam ovako. Zašto ovoliki žar, ako si ravnodušan? - istakao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.