AKTUELNO

Tenzija se digla!

Uprvao je počela emisija "Pitanja novinara", a prvo pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić.

Zašto se bijete u apartmanu, a trudna si? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo šta je bilo. U "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" sam se izobličila, nisam normalna, bežim, vraćam se... Nisam normalna. Budi se nešto najgore u meni. Ovako, što se tiče svega, on je mene ucenio u ponedeljak da napustimo Zadrugu, jer ću biti nula, da ću sigurno biti diskvalifikovana. Uspeo je da me ubedi, probala sam da pobegnem. Debela sam, pašću, strah me je od visine. To je njegov cilj bio. Rekao mi je da sam nula, da smo nule, da iskoristimo priču. A pred gledaocima je pričao nešto drugo. Ja sam počela da vičem, da se udaram u glavu... Ponašam se kao oni na F odeljenju. Ja to nisam, znate me iz "Zadruge 1". Bila sam pozitivno luda, sada sam nenormalna. Poslednje dve godine izlazi najveća mržnja iz mene. I Sanji sam pričala: "Silovana" zbog svojih frustracija. Reči svakakve izgovaram... Sramota me je i da se izvinjavam. Rekao mi je da će da mi potpiše ovlašćenje i da će da me ovlasti - govorila je Miljana.
Laže, sve laže - dobacio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Rečeno je da on ne može sa mnom u Niš. Nije hteo da pobegne sa mnom, a hteo je kad je dobio kaznu. Idem na kiratažu, sa njim ne mogu da budem u istom prostoru. Non-stop mi priča stvari u WC-u, sinoć sam pila od muke. Priča da smo nule i on i ja. Onda mi se vraća što je rekao mojoj mami da će nam uzeti sve. Srećno mu bilo, da vidim koliko će narod da ga zadrži ovde. Ja sam bacila dva njegova para patika, ono što sam kupila - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga nisam udario, sve se videlo. Normalno da ne mogu da idem u Niš, a ona mi je rekla da preskočim ogradu i dokažem koliko je volim. Tražila da preskočim ogradu, ja nisam hteo. Sve što smo pričali, sve znate, ona izmišlja gluposti. Htela je da preskočim, da može ona da se vrati sama posle. Ja pokušavam da shvatim da treba da se borim ovde. Ja sam krenuo da izbacujem stvari ovde, ona je ponovo krenula da me grebe, sve opet isto. Ja je pipnuo nisam - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.