AKTUELNO

Stižu "Zlatni dani!"

Već za nekoliko dana, od 14. decembra na TV Pink, imaćete priliku da gledate glumca Aleksandra Radojičića u seriji "Zlatni dani". Ova romantična komedija emitovaće se od ponedeljka do četvrtka u 20 časova.

Nama u Srbiji nikada ne fali komedija. Pogotovu kada su najcrnji dani. Ja se zaista nadam da će publika prepoznati tu energiju i atmosferu koju mi osećamo ovde. Nema pritiska, to lagano teče. I mene isto zanima kako će se sve to uklopiti - rekao je Aleksandar u emisiji "Premijera".

Van kamera, vreme najviše provodi sa ćerkom Ajom. Aleksandar je ispričao kako je njoj u školi, kao i šta joj priprema za novogodišnje praznike koji nam uskoro stižu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se još uvek privikava na školu. Nažalost, mora na ovakav način. Što se tiče Nove godine, takva je situacija, nije zahtevna oko poklona, skromna je, ali ja ću se truditi da joj priuštim Novu godinu u što boljoj atmosferi - dodao je Radojičić.

Aleksandar kaže za sebe da nije razmažen, pa mu tako putovanja na kojima je ranije bio često, sada ne nedostaju. Ističe da je najbitnije da su svi u njegovoj porodici zdravi i da se čuvaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudim se da se ne ponašam razmaženo, radim, zdrav sam, svi moji su zdravi, to je najbitnije, a biće i putovanja - izjavio je glumac.

Autor: S. K.

#Aleksandar Radojičić

#Zlatni dani