AKTUELNO

Neće da ćuti!

Tanja Savić i Dušan Jovančević nikako ne mogu da se dogovore da li su zajedno ili ne, nakon skandala koji je mesecima tresao njihovu bračnu zajednicu. Naime, Tanja je prvo optužila supruga da je njihovu decu odveo u Australiju bez njenog znanja i odobrenja, a nedavno se pojavila informacija da su se pomirili.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, pa je Dušan odlučio ponovo da se oglasi.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Od vas čujem da je ponovo pričala da se nismo pomirili i šokiran sam tim njenim ispadom. Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje i to da je među nama sve u najboljem redu. Sve je jasnije da ta žena odavno ne zna šta priča i poručujem joj da ode na lečenje po hitnom postupku. Nema smisla i nije fer da priča takve stvari dok meni priča nešto potpuno drugo - rekao je Dušan za domaću štampu.

Inače, Tanja je u obraćanju na TikTok-u rekla kako se nije pomirila sa mužem i da Dušan navodno priča jedno, a zatim drugi dan priča drugo, a onda je Savićeva rekla i kako Jovančević ima poremećaj ličnosti. Njen govor pogledajte u nastavku.

Video: TikTok/tanjasavicfollowers

Autor: S. K.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić