AKTUELNO

Ovo je sve zabavilo.

Prijatelji i kolege Džeja Ramadanovskog, ali i glumci iz serije "Zlatni dani" prisetili su se legendarnog pevača koji nas je napustio u nedelju, 6. decembra u ovonedeljnom izdanju emsije "Amidži šou"

Foto: TV Pink Printscreen

Džej mene asocira na istinu. Ako može za mene njegova pesma, njegova istina "Uspeo sam u životu" - rekao je Marko Živić.
Imam utisak da su sve pesme koje sam ikada čuo njegove - nadovezao se Andrija Kuzmanović.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Džej mi je bio prvi uzor u životu. Istina, ponos i sve što je govorio i koliko je sve ponosno nosio i što je rom i sve, ja sam se osećao slobodno. Jedan drug i ja smo obožavali Džeja i on je meni objašnjavao kako se Džej češlja i ja sam se tako češljao kako se on češlja. Ovako na dole, i onda jednu liniju, to je bilo skandalozno, ali to je bio Džej - rekao je Aleksandar Radojičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želela sam samo da gledam Džeja i njegovu emociju, da se niko drugi ne pojavi u njegovom spotu, on je istina i inspiracija, nije bitno šta je, bitno je da ima nešto, neku emociju. Na maturu me isto podseća, to veče je bio moj rođendan, a moje drugarice su mi pevale pesmu "I Dunav laže" - rekla je Tamara Krcunović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Aleksandar Radojičić

#Džej Ramadanovski