AKTUELNO

Duda igra Dragoslavu, prvu taštu u istoriji koja je nakon razvoda pripala zetu.

Romantičnu komediju „Zlatni dani“ gledaoci u regionu imaće priliku da gledaju od 14. docemebra, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na TV Pink. Pored Tamare Krcunović i Andrije Kuzmanovića koji igraju glavne uloge, u seriji „Zlatni dani“ videćete neke od najboljih glumaca u našoj zemlju. Među njima je sasvim sigurno Dušanka Duda Glid, koja u seriji igra jednu veoma zanimljivu ulogu.

Naime, Duda igra Dragoslavu, prvu taštu u istoriji koja je nakon razvoda pripala zetu. Pitali smo Dudu da nam iz svog ugla opiše Dragoslavu i dočara je gledaocima.

Opisala bih je onako kako bi je opisao gospodin Gordan Mihić, on joj je zapravo dao jednu neverovatnu poziciju – Dragoslava je večna tašta. Ona je tašta koja se ne zaboravlja, a lik je atraktivan u smislu da je to žena velikih sloboda, koja se kreće po svetu i dolazi povremeno u Srbiju, doduše kod svog zeta, i sa sobom dovlači nove avanture, pa i nove muškarce i novu energiju – rekla je Duda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dudin direktni partner u seriji je Miloš Đorđević Coka, koji igra njenog novog dečka Ohora, a evo šta poznata glumica kaže o saradnji sa kolegom.

Sa Milošem sam mnogo radila u pozorištu, on je izvanredan glumac i divan partner. Ovo nam je još jedan zanimljiv odnos i, da tako kažemo, afera – kaže Duda.

Foto: TV Pink Printscreen

Serija “Zlatni dani” snimljena je po scenariju jednog od najvećih dramskih pisaca Gordana Mihića, što za Dudu predstavlja veliku čast.

Već sam igrala u jednoj Gordanovoj seriji devedesetih godina, tako da mi je njegov način pisanja blizak. To je čovek koji je umeo da napravi porodičnu - disfunkcionalnu seriju – objasnila je glumica.

Za kraj, zamolili smo Dudu da nam kaže zbog čega gledaoci treba da budu uz seriju „Zlatni dani“ i šta je to izdvaja od svih drugih ostvarenja.

“Zlatni dani” su nešto optimistično, entuzijastično, nešto što uliva nadu da je moguće održati i tu disfunkcionalnu porodicu i da je moguće da se svi ti različiti karakteri zapravo slažu – rekla je Duda za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama ostaje samo da vas pozovemo da upoznate Dragoslavu, Ohora, Laleta, Macu i mnoge druge živospisne likove u seriji „Zlatni dani“, čije je premijerno emitovanje zakazano za 14. decembar u 20 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Duda Glid

#Dušanka Glid

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zlatni dani

#serija