AKTUELNO

Ovo će vas definitivno razmrdati.

Željko Mitrović, prihvatio je interesantanu opkladu i izazov od muzičke zajednice Srbije. U svom maniru, vrlo je ozbiljno pristupio situaciji i sa svojim bendom "The Monks" u narodnom periodu možemo ga naći u muzičkom studiju, gde snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video. Čovek koji je sve samo ne običan biznismen, i ovog puta želi da svoj talenat, uz pomoć pažljivo odabranih muzičara, iskoristi na najbolji mogući način. 

Željka je kako domaća, tako i publika u regionu, upoznala kroz pažljivo odabrane poslovne poteze, kroz humanitarne akcije, kroz neobične pronalaske, ali prvenstveno kao strastvenog muzičara i nekadašnjeg basistu Beogradskog benda - Oktobar 1864, sa kojim je izdao tri studijska albuma. Željkova ljubav prema rokenrolu do današnjih dana ostala je ne samo netaknuta, već je poprimila još inventivniju formu.

Druga pesma i video koji su ugledali svetlost dana jeste hitična numera “Desiće se”. Fuzija rokenrola, fanka i modernih pop tonova savršeno prijanja publici koja je nakada volela i pratila Mitrovićevu muzičku karijeru, kao i klincima koji tek otkrivaju čari dobre muzike. Izgleda je Željko uboo sa svojim mlađim kolegama iz benda, još jedan hit koji će dobro razmrdati kako publiku, tako i domaću scenu! Refren koji osvaja na prvo slušanje, svakako ne bi bio tako hitičan da ga nije otpevala mlada Isidora Mitić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Devetnaestogodišnju Isidoru pamtimo kao istaknutu učesnicu Pinkovih Zvezdica i ne možemo da ne primetimo kako je stasala u ozbiljan vokal koji će tek vladati domaćom scenom i pred kojom je ozbiljna karijera. 

Saradnja sa Željkom i momcima iz benda je sjajna! U početku sam se plašila kako ću se uklopiti, da li ću opravdati očekivanja, ali su mi Željko i ekipa dali ogromnu podršku, uz njih muzički sazrevam, pri tom se i jako lepo družimo – rekla nam je ova mlada, talentovana devojka koja se muzikom bavi od malena i kojoj je muzika, baš kao i Željku – prva ljubav.

Isidorini muzički idoli su jako interesantan spoj – Fredi Merkjuri i Arijana Grande. Imamo još 28 pesama pred nama da vidimo da li se prizvuk Isidorini idola oseća u izvedbi Željkovog benda "The Monks", a do tada svašta će se desiti!

Autor: S.P.

#Bend

#Isidora Mitić

#Izazov

#Pinkove zvezdice

#The Monx

#Željko Mitrović