AKTUELNO

Otkriveni novi detalji.

Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju u 56. godini, iza sebe je ostavio veliki broj hitova. Pesma "Upalite za mnom sveće" već nekoliko dana se ori širom Dorćola i Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Numera "Upalite za mnom sveće" stara je 24 godine, a tako se i zvao album koji je Džej objavio 1996. Na istom albumu nalaze se i hitovi kao što su "Dunav", "Iznajmiću sobu s pogledom na te", "Dan bez svetla" i drugi.

Zajedno s Džej je na ovom albumu sarađivao sa Draganom Brajovićem Brajom koji je sada odlučio da se oglasi i otkrije više detalja o radu sa preminulim pevačem, kao i tajnu koju krije pesma "Upalite za mnom sveće". Naime, ovaj hit prvobitno je bio namenjen za Rođu Raičevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesmu ,,Upalite za mnom sveće” prvo je čuo Rođa Raičević, međutim, rekao mi je da zovem Džeja, smatrajući da je to prava pesma za njega. Tako je i bilo, Džej je došao i bio je oduševljen, želeo je odmah da je radi i imao je ceo koncept odmah u glavi. To možda deluje apsurno, da je pevač muzikalan, ali verujete da nekad nije tako. Džej je odmah znao kako da čitavu kompoziciju odradi. Neponovljiv je bio - rekao je Braja.

Foto: Instagram.com/brajamusic_official

Brajović je otkrio i kako se sa Džejom poslednji put video pre dve godine, kada su bili zajedno na jednom rođendanu. Ramadanovski će biti sahranjen u petak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Autor: S. K.

#Džej Ramadanovski