AKTUELNO

Bivši menadžer ga je, prema njegovim rečima, iskoristio.

Portal Pink.rs došao je do saznanja da je bivši zadrugar Bojan Savić doživeo pravu dramu nakon što je napustio velelepno imanje u Šimanovcima. Naime, kako su naši izvor naveli Bojana je misteriozna osoba prevarila i nije mu isplatila 40 hiljada evra, a ostao je i bez obećanog stana.

Foto: RED tv

Tragom ove informacije mi smo odmah kontaktirali Bojana Svića koji je potvrdio saznanja portala Pink.rs, a zatim nam je ispričao više detalja.

Ne bih mnogo želeo o tome, ali istina je da sam prevaren od strane bivšeg menadžera sa kojim sam imao ugovor da sponzoriše moj projekat. U pitanju je bila obostrana korist, ali tokom mog boravka u Zadruzi bivši menadžer je iskoristio period kada nisam bio u mogućnosti da se bavim dogovorom koji smo imali - priča Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša saradnja je okončana bila već pred ulazak u Zadrugu, ali je moj boravak iskoristio na nepošten način. I ako sam prevaren, ubrzo sam sklopio saradnju sa najuspešnijim menadžerom na estradi. Sad sam u dobrim rukama! I hvala mu na podršci tokom boravka u Zadruzi i budućim projektima koje ćete ubrzo imati prilike da čujete i vidite - rekao nam je Bojan.

Autor: S. K.

#Bojan Savić