AKTUELNO

Branka Lazić otkrila je nove detalje.

Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, u teškom je stanju nakon što mu se iskomplikovala operacija želuca. Darka su loše vesti dočekale u Švajcarskoj, a njegova majka Branka kasno sinoć potvrdila nam je da joj je suprug Milan kritično.

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega - poručila je Branka sinoć kroz suze za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/darkolazicofficial

Darkovu majku pozvali smo i jutros, kako bismo proverili ima li novosti o zdravstvenom stanju njenog supruga Milana.

Nema ništa novo, stanje je isto. Ništa ne znam još uvek, Darko ide kasnije tamo, pričaće sa doktorima, pa ćemo sve saznati - bilo je sve što nam je ljubazno rekla Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sudeći po njenim rečima, pretpostavlja se da je Darko, čim je primio loše vesti o zdravstvenom stanju svog oca, iz Švajcarske krenuo za Srbiju, kako bi danas mogao da ga poseti u bolnici i od lekara sazna sve neophodne detalje. Podsećamo, pevač mu je sinoć pružio podršku na Instagramu.

- Šta sam ja preživeo sve i ako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je pevač.

Autor: D.T.

#Branka Lazić

#Darko Lazić

#milan lazić