AKTUELNO

Nije mogao da se iskontroliše.

Fran Pujas ustao je za crnim stolom, kako bi prokomentarisao odnos sa Paulom Hublin u toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: TV Pink Printscreen

Po svemu sudeći, ko je ostavio Paulu Tomu? Kad god nju neko napuca, ona se vrati meni, taj dan se vratila meni, kada ju je Toma ostavio. Ona je došla kod Anakonde i mene u radionicu i šlihtala mi se - rekao je Fran.
Fran, to što ti misliš da je ona devojka za izj*bati i šutnuti? - upitao je voditelj.
Nisam ja to rekao zato što mislim, ja nju nikada ne bih ostavio, i ovde se pomirim sa njom, nakon svih ovih gadosti. Meni je stalo do nje. Ja sam rekao da nikada u glavi nisam sa tobom prekinuo. Mi nismo sada zajedno. Uglavnom, ne znam ni šta bih više prokomentarisao. Kad je Nikola bude napucao, vratiće se meni. Svi hoće da budu sa njom, jer ona sada daje p**ke. Tebi mama umire kod kuće, ti nisi normalna cura, ne znam kako ti nije žao nekih stvari, ne mogu verovati da ti je ovo smešno. Žao mi je što imam takvu curu, zato i jesam ovako bolestan, jer sve osobe mi urade ovo - rekao je Pujas u suzama, bacajući i šutirajući sve po Beloj kući.
Paula, ti u njemu izazivaš ovo? - upitao je voditelj.
Jao, u njemu svako ovo izaziva, njemu su svi krivi za sve - odgovorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga