AKTUELNO

Tim lekara danonoćno vodi računa o folk pevaču, koji bi uskoro mogao da ode pod nož.

Folk pevaču Miletu Kitiću pozlilo je tokom vikenda, zbog čega je hitno primljen u bolnicu gde se tim lekara brine o njegovom zdravlju. Reč je o srčanim problemima, a doktori bi trebalo ovih dana da donesu odluku da li će mu i kada biti ugrađen pejsmejker.

Kada je stigao u bolnicu, lekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje - otkriva izvor blizak Kitićima i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Mile je mislio da se radi o običnom premoru zbog brojnih nastupa i obaveza koje je imao u prethodnom periodu. Prve tegobe osetio je krajem prošle nedelje nakon proslave Martinog rođendana, ali nije hteo odmah da ide kod lekara, već je sutradan, kada je shvatio da bolovi postaju sve jači, pristao da ode na pregled. Lekari su zadovoljni kako njegovo srce i telo reaguju na propisanu terapiju, ali su mu održali lekaciju da ne može da živi životom mladića kada ima 65 godina. Mile se nada da neće biti potrebna operacija, ali će to odlučiti konzilijum - završio je izvor.

Folker nije odgovarao na telefonske pozive, a na broj njegovog fiksnog telefona javio se prijatelj porodice koji je potvrdio da je Mile zadržan u bolnici.

- Mile je trenutno u bolnici, a kod kuće nam nikoga od Savića i Kitića ko bi mogao da vam da komentar. On je tokom vikenda imao probleme sa srcem, zbog čega ga je supruga odmah odvezla u bolnicu, a lekari su ga ostavili da bi dalje pratili njegovo stanje. Još nije imao operaciju i ne zna se da li će je imati. Stanje mu je trenutno stabilno i to je sve što mogu da vam kažem - rekao je muškarac koji se javio na telefon.

Pink.rs

#Bolnica

#Marta Savić

#Mile Kitić

#Operacija

#pevač

'