AKTUELNO

Zadrugari su slutili!

U večerašnjoj emisiji ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević pričao je sa zadrugarima o podeli budžeti i današnjoj kupovini. Nakon toga, došlo je vreme da Kristijan Golubović izabere dva potrčka i jednu omiljenu ličnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada postoje pirati iz Šimanovaca, nikada ovako nisam video da se ljudi bave bezazlenim situacijama, da noge polome na krivini, ja sam to gledao na onim olimpijskim igrama, gledao sam crni petak u Singapuru... Oni sami o sebi govore, ne sečekaju psimo, iz dana u dan pokazujemo da smo stvarno majmuni, da nismo ljudi, zašto nam to treba? Zaista mi je žao, nisam nešto raspoložen onako kako ja umem - prokomentarisao je Kristijan o zadrugarima, pa izabrao potrčke:
Vodio sam se po penalu, kazni, najaktuelniji mi je Gaga i Šebez i ova situacija. Ja sam čuo da sam opet šetali, ne znam da li je ona stvarno opet dozvolila sebi... Gledao sam to, ili da dopunimo tu vezuda gaznimo Ivanu i Šebeza. Da vidimo da li je fejk priča ili da damo šansu Gagi da popriča sa nji, da reše svoj problem. Ja sa njom nisam pričao o tome, ne bih želeo da je sada iscimam totalno. Ja sam mislio da ne postoji ni ta doza razgovara sa njim, mislim da je nepopravljiva u svojoj emociji - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam zaslužila izvinjenje, zato smo popričali i to je to. Ja ne bih volela da budem u izolaciji, najiskreniji ti kažem Kristijane - ubacila se Dragana.
Ja sam jedno jutro ušao ovde u sobu, bacio oko, samo su Paula i Nikola ležali jedno pored drugog i nisu spavali. Ja sam rekao da ovo nije slučajno. Amazonka i delija, a što je najgore ja nisam znao da su Fran i Paula opet raskinuli, pa kada sam saznao, svašta nešto naposletku ima tu. Druga stvar, treći par je kraj nedera i Sanja, ja ga zovem tako. Vidite kako tu ljubav blista, ljubaka ga, češka ga, najozbiljnija priča. Ja gotivim Paulicu i ne bih da matiram sada situaciju, ja sam video njih da ne spavaju, ali nisam znao da su raskinuli. Neka budu kralj nereda i Sanju, tvrdili su da neće da se smuvaju, jer je Matora problem

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga