AKTUELNO

Jedva se izvukla!

Pevačica Indira Aradinović Indi prošla je kroz pakao u aprilu ove godine, kada su se nakon operacije smanjivanja želuca javile ozbiljne komplikacije, zbog kojih joj je život visio o koncu. Kroz sličan pakao sada prolazi i otac njenog kolege Darka Lazića, Milan, kojem se lekari bore za život, što je za Pink.rs potvrdila i njegova supruga Branka, majka pevača.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/darkolazicofficial

Indi je ranije, kada je stala na svoje noge, u emisiji ''Amidži šou'' otkrila detalje svoje teške životne bitke.

- Sve je krenulo kompikovano, Nije mi bilo nimalo lako. Borila sam se za život. Ja sam upala u najkomplikovaniju moguću situaciju. Desila se povreda pankreasa, glavnog organa, koji je najviše potreban. Potom se slezina upalila, koja se prilikom druge operacije morala odstraniti. Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, već imam kombinaciju sliva i baj pasa. Važno je bilo samo da se spasim. Posle te druge operacije počeo je moj pakao!

Foto: Instagram.com/indy_ara_indira, E-Stock agency

- Sada je sve u redu, bila je u opciji i treća operacija, ali do nje nije došlo. Mesec dana nisam mogla da pijem vodu, bila sam na infuzijama, sve sam povraćala. Ozbiljnu opomenu sam prošla. Sada je sve iza mene, sve je ok. U fazi mirovanja sam. Sada moram da se hranim zdravo. Imam određenu vrstu ishrane u malim količinama. Najvažnije je da se ja sada osećam okej. Osnovne stvari radim, ne smem da treniram još neki period. Najbitnije je da mogu da pevam. Bila sam pre neki dan u studiju i snimila novu pesmu - rekla je Indi i dodala:

- Hoću da ljudima pošaljem poruku i spasim nečije živote. Nije to naivna operacija. Moram da ih razočaram, ali to nije prava odluka i pravi put, sve može ishranom, dijetom i sportom da se reši, jer ovo uopšte nije naivno. Molim sve ljude da ne žure, da ne idu pod nož, to je poslednja opcija - rekla je Indi tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića.

Foto: Pink.rs

Autor: M.K.

#Darko Lazić

#Indira Indi Aradinović