AKTUELNO

Oni su pokupili simpatije publike.

Zadrugari se uvek obraduju kada dobiju neki poklon, a naročito kada su u pitanju igračke, kako im one ostaju, dok hranu i slatkiše odmah pojedu. Trenutno se u "Zadruzi 4" nalaze četiri karakteristične igrače, a mi vas sada pitamo koja vam je omiljena?

JAŠKO

Marko Janjušević Janjuš je tokom jedne od emisija "Pitanja novinara" zamolio Velikog šefa da mu pokloni plišanog medu iz studija, kako bi ga dao Maji Marinković da ga grli umesto njega. Maja je igrački odmah dala naziv Jaško, da je podseća na Janjuša. Jaško je postao jedna od maskota "Zadruge 4", a često ga možemo videti i u okršajima Maje i Janjuša, kao i u jednom koji se dogodio danas nakon kupovine.

Foto: TV Pink Printscreen

PRCKO

Čuvenog jednoroga Prcka pamtimo još od "Zadruge 3", kad je na imanju nastao pravi karambol jer mu je Ermina Pašović odsekla rog kako bi se osvetila Maji Marinković. Maja je nakon ovoga dobila novog Prcka, a on je postao još poznatiji, jer je po njemu Marko Janjušević Janjuš dobio nadimak, kada nije uspeo da vrati novac koji je pozajmio od Drveta mudrosti, te je morao da poprimi novi identitet kao kaznu za ovo. Prcko je često uzrok svađa Maje i Janjuša, kako bivši košarkaš ne može da ga podnese, pa često preti da će ga uništiti. Maja se često iznervira kada Janjuš promeni boju Prcku. Naime, njegova odeća napravljena je od materijala koji može da ima dve strane, a Marinkovićevoj je omiljena zlatna, pa je Janjuš nervira kada mu odeću okrene u crvenu boju.

Foto: TV Pink Printscreen

BERISLAV

Hrišćani koji poštuju gregorijanski kalendar juče su proslavili Svetog Nikolu, a Paula Hublin je od svojih fanova dobila roze plišanog medu, koji je veći od Jaška. Kako su Fran Pujas i ona ponovo raskinuli, Paula je toplinu Franovog zagrljaja zamenila udobnošću ovog mede.

Foto: TV Pink Printscreen

VRAŠKO

I Fran Pujas je poželeo da ima svoju igračku, pa je od žutog balona napravio Vraška, tako što mu je nacrtao lice. Vraško je danas "ukrao kadar" na raspodeli budžeta Kristijana Golubovića, kada je Pujas novom vođi predstavio svoju igračku.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja igračka vam je najomiljenija?

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Maja Marinković

#PPrcko

#Paula Hublin

#Vraško

#jaško