AKTUELNO

Svi će biti oduševljeni!

Željko Mitrović, vlasnik "Pink International Company", posle poteza o kojem i dalje bruji region nastavio je sa radom u svom muzičkom studiju! 

Pored toga što će za nešto manje od dva meseca završiti rad na novim, gigantskim projektima, to ga nije sprečilo da se upusti u nešto što ne bi svako smeo - naime, zarad opklade i čelendža koji je prihvatio od strane muzičkog komjunitija Srbije, Željko i njegov bend "The Monx" snimiće čak 30 pesama za samo 30 nedelja!

Foto: Promo

Prva pesma "Gubi se" premijerno je puštena 1. decembra, kada je napravila pravi bum - u prvih 24 časa novi hit Željka Mitrovića i grupe "The Monx" preslušan je čak milion puta, a sada je broj pregleda premašio neverovatnih dva miliona.

Foto: Promo

Iako se obradovao uspehu prve pesme u okviru ovog čelendža, Željko je svestan da se "od stare slave ne živi", te se u njegovoj muzičkoj kuhinji danima krčka novi hit koji će predstaviti već sutra!

Naime, novi drugi u nizu od 30 hitova, koliko će ih u okviru čelendža biti snimljeno i ekranizovano, nosi naziv "Desiće se...", a publika će biti u prilici da ga posluša već sutra, u 22h.

Foto: Pink.rs

Mi smo zavirili u Željkov muzički studio na probu za spot koji će sutra ugledati svetlost dana, gde smo se uverili u to da će mu lako poći za rukom da ponovo pogodi ukus publike, opravda, ali i nadmaši očekivanja mnogobrojnih ljubitelja kvalitetnog zvuka, kao i eminentnih muzičkih znalaca.

Dakle, budite spremni - nova pesma "Desiće se..." stiže sutra u 22h! Do tada, podsetite se prve pesme "Gubi se", koja i dalje obara rekorde slušanosti.

Autor: D.T.

#The Monx

#Željko Mitrović