AKTUELNO

Ipak, nakon svega ga optimizam nije napustio.

Igor Lazić Niggor trenunto ne radi, kao i većina njegovih kolega, zbog situacije s koronavirusom. Zato kaže da se jedva snalazi, kako zna i ume. Ipak, optimizma ne manjka, pa kaže da voli život i da je pozitivno raspoložen. Nigor je otkrio i kako provodi svoje slobodno vreme.

Foto: Pink.rs

Pokušavam da radim neke druge poslove, s obzirom na to da smo mi muzičari trenutno u situaciji da ne možemo da se bavimo svojim poslom i pitanje je vremena, dokle će to trajati. Kao što sam i rekao, snalazim se kako znam i umem. Moram, nema mi druge. Teško jeste, bilo je i gorih stvari u mom životu pa sam opstao, valjda ću i sada - priča Nigor.

Nigor je otkrio i da li je u kontaktu s Danicom Andonov, udovicom njegovog velikog nastradalog prijatelja Dalibora Andonova Grua, koji je život izgubio prošle godine u Zemunu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

U kontaktu smo, čujemo se sa vremena na vreme. Imamo i grupu "Gru tu je" na Vocapu, gde smo mi bliski Daliborovi prijatelji i svakodnevno se dopisujemo. Danica i deca su dobro, ali opet kapiram da samo oni znaju kako im je. Imao sam, nažalost, i ja sličnih iskustava. To je bio jedan pozitivan i dobar čovek, a takvi ljudi mogu samo da ti uliju nadu da će sve biti okej i da posle bure mora da dođe "bonaca" - govori Nigor.

Autor: S. K.

#Dalibor Andonov Gru

#Igor Lazić Nigor