AKTUELNO

Uvek mu je bila na prvom mestu

Folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini na Dorćolu od posledica srčanog udara. Njegov život je bio pun stradanja, patnje, nemaštine, ali jedna žena uvek je bila tu za njega.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U pitanju je njegova supruga Nada, koja mu je podarila dve ćerke - Anu i Mariju. Nada je bila ta zbog koje je postao čovek. Pevač je uz bivšu suprugu doživeo i najlepše i najteže momente.

– Ma, odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bila ljubavna priča na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršen – ispričao je Džej jednom prilikom.

Venčali su se pre više decenija. Dobili su ćerke Mariju i Anu, a baš pored Nade postao je muzička zvezda. Uspesi na estradi pevaču su se dogodili nakon veoma teškog detinjstva i odrastanja u domu. Kada se u to vreme pojavljivao sa suprugom, ostavljali su utisak veoma skladnog para.

Nažalost, poroci su u jednom momentu bili jači od ljubavi, poroci i druge žene. Džej nije krio da je upravo zbog toga pukao njegov i Nadin brak. Međutim, tu se njihova priča samo zvanično završila.

Foto: Printscreen YouTube/Dzej Music Official

- Nas dvoje imamo odličnu komunikaciju. Uvek me je pazila, a i ja nju. Ona ne radi, ja ceo život radim za nju. Još odmalena – rekao je pevač.

Džej i za vreme braka i nakon razvoda stalno pričao o Nadi. Možda se tek tada videlo koliko su bila jaka njegova osećanja prema njoj, pa i da je bilo žala zbog izgubljene ljubavi.

- Kada sam se razveo od Nade, znao sam da ćemo ona i ja jednog dana ponovo biti zajedno. U našem slučaju, sledio sam onu čuvenu: “Nikada ne reci nikad” . Plašim se, ubiće me samoća, a Nada je uvek bila jedina koja me je uvek najbolje poznavala i razumela. Treba neko da se brine o meni – pričao je Džej pa ponosno poručivao da njega Nada obožava.

Nije odustajao od planova da ponovo stupi u brak sa njom pa je govorio.

- Moja prva žena koja mi je rodila decu, moja Nada, ona je kraljica. Možda se ponovo oženim Nadom. Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – isticao je Džej.

Kako Nada izgleda, pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Džej Ramadanovski