AKTUELNO

TURBULENTNA NOĆ!

Previše otkrivenih tajni, osude, ispovesti, planova za budućnost, ali i odlazak jedne zadrugarke su samo deo onoga što je obeležilo prethodnu noć na velelepnom imanju.

Noć je počela tako što je voditelj Darko Tanasijević ugostio Maju Marinković, koja je otvorila dušu o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod nas je situacija, nema više da se menja na pola sata, nego na dva, tri minuta. Ja ne znam u kakvom smo odnosu... Sve se menja non-stop. Stojim iza toga da je naša veza, tj. nije veza... Nismo baš u vezi, ali radimo sve kao da smo u vezi. Ja njega razumem što mora da priča neke stvari koje ne misli. Njemu je duša kod porodice, deteta, nije se pomirio sa činjenicom da je slobodan. Ima osećaj da ga neko gleda, ušao je sa tom rečenicom da želi da se vrati ženi. Velika je borba, Znam da je njegovo srce kod mene. Možda želi i da me odgurne od sebe, neke stvari radi da bi mi vratio, da bih ga zamrzela, ali onda mu bude žao. Emocija pobedi razum. Ja bih volela da budem sa njim - ispričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoćna naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u "Dubiozi" bila je Paula Hublin, koja je otkrila šta se dešava sa Franom Pujasom i njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo odnos nas dvoje je jako čudan, pokušali smo da se pomirimo ali mislim da on ne može da pređe preko nekih stvari koje su se desile. Nažalost on ne shvata da me je ostavio i da sam imala šansu da nastavim dalje, ali sam imala pogršan izbor ili možda nisam trebala, ali nema razloga da mi prebacuje zbog toga. On ljubomoriše što sam pričala sa Nikolom, priča da to namerno radim. Ja ne pravim Frana ljubomornim, prekinula sam odnos. Dojadilo mi je. Ja nikad nisam prekinula, nego nateram da druga strana to uradi. Ako ja prekinem, to je to. Vređao me je tih par dana i to je to. Danas me opet gleda, pa se grlimo, pa se provociramo, ne znam dokle će to tako ići. Ja mogu te stvari da podnesem, on ne može. On je poljubio Taru, bio zaljubljen u ovu, onu... Pričao šta bi sa Rialdom, mislim da ni on sam još ne zna šta želi - otkrila je Paula Darku.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je u "Dubiozi" ugostio i Kristijana Golubovića, koji je pričao o svim aktuelnim temama na velelepnom imanju u Šimanovcima. Prva tema mu je bila odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola nije porodičan čovek, radan, vredan... Priča o nekom poslu i parama pre nje i da je propao? Od čega? Vidim samo da spava, jede, s*re i ponekad tuc-tuc, napravi neko dete. Valjda praviš decu kada stvoriš nešto za egzistenciju. Što se tiče kićanovića, klasičan parazit je Zolja, a što se tiče svega ostalog, krivim Miljanu. Ona razmišlja g*zicom. Ne sluša majku i oca, ne sluša naše savete, mi smo za nju vuna. Ono ljubljenje Marijine slike posle odnosa... Psihopatija. Mogu da zamislim Marijine plave oči koje plaču i Sikija. Oni su svašta proživeli - istakao je Kristijan, pa pričao o Maji i Janjušu:
Tu je sve isto, samo nema dece. Da ima bebe, panciri bi nam bili potrebni. Alo, ostavio si ženu i dete. Ovako je samo potvrdio da ima osećanja prema Maji i da ne može da se pomiri sa time. Ona je za njega krov krovova. Neću da ga omalovažavam, ali on ako je nešto u životu našao, našao je najbolju ribu. Zver uvek osvaja lepoticu, svojom trapavašću, spontanošću. E, to je to, Jaško, možeš da se ušuškaš u njega. Ima 35 godina, mnogo starije izgleda, ona misica. Ona kaže da je matematika ovakva, da je ostavio ženu i dete zbog nje. Onda nema povlačenja - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pričao i sa Milicom Kemez u "Dubiozi", i to o njenom odnosu sa Borom Santanom i sestrom Mirelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Bori da me ne laže, i da je prespavao kod moje sestre, to bih skapirala na neki zdrav način. On se kune u sve živo da to nema veze sa životom. Sanjala sam da mi je ona rekla da je sve to istina, to me je poremetilo. Ne želim ni da komuniciram sa njim, iscrpljena sam, želim da stavim tačku na svaki odnos sa njim. I da se to nije desilo, ja jedino sestru imam, nije trebalo da se žali Ermini i na mene, ona to nije smela da radi. Postoje neke situacije u našem životu koje ne želim da iznosim. Ja sam navikla da budem sama, i da se okrene ona i da ode, ni to mi ne bi bilo strašno. Sve mi je čudno, ali videćemo. Snagu pronalazim u tome što sam shvatila nakon izlaska, setila sam se dana kada sam otvorila salon, kako sam bila srećna i da sam uspela, onda je to neko uništio, videla sam da nemam podršku od ljudi od kojih sam očekivala. Smatram da se neke vrata moraju zatvoriti u životu, da bi se otvorila neka bolja i nova. Kad se vratim unazad, ja uopšte ne nazadujem, nego napredujem. Svako je tamo gde treba. Ne smem da odustanem - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Mina Vrbaški. Ona je  pričala sa njim o svojim komplikovanim odnosima na imanju sa Filipom CaremVladimirom Tomovićem, ali i Đorđem Milutinovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, nemam više nikakvu emociju prema Caru, precrtala sam ga totalno. Niti ikad više može da se nešto vrati. Zgadio mi se. Jedino ako mu bude nešto loše, priću ću. Više me ne zanima u ovom rijalitiju, izbegavam ga, a on se pojavljuje gde sam ja. Juče mi se nešto obratio, ja sam se nasmejala i rekla sam mu da se sklanjam jer mi je dao naziv "Šuga". Bolje ja da bežim, nego on. Ne mislim da on želi sa mnom bilo šta, možda vremenom neki dobar odnos i poštovanje. Stvarno je bila strastvena ljubav, ali preko nekih stvari čovek ne može da pređe. Ne mogu, niti želim. Nemam nikakvu emociju, jednostavno. Vladimir uvek ima posebno mesto kod mene, volim ga na poseban način. Jedini me nikad nije uvredio. Sada mi je lakše, imam svoj ćošak, pričam sa njim, sve je transparentno. Želim da imam pravi prijateljski odnos sa njim. Želim da vidi da nemam lošu nameru. Ne želim da kvarim ovaj odnos. On mene ne glada kao ženu, partnerku... Ja nisam u ono vreme bila prihvaćena, ne bih bila ni sad. I da imam emocija prema njemu, jednostavno, shvatila sam u glavi da neke stvari ne mogu da budu, da nije zdravo. Zato gradim ovaj prijateljski odnos. Đole je simpatičan... Ali kad bih ja uporedila nas dvoje, on je savršen, ne postoji ništa kod njega što ne valja. Što se tiče mene, ja i kad je previše lepo, ja očigledno ne znam šta je ljubav. Jednostavno, ja bih volela da ga imam za prijatelja. Mogu da mu budem tu kao prijatelja, ja ću tu biti za njega- ispričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević je ugostio i Marka Đedovića, sa kojim prečešljao sve aktuelne teme iz "Zadruge 4

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je prvo tvrdila da Rialdin bivši suprug nije mogao da ima njen broj telefona, jer su se dopisivali na Fejsu. Rialda je rekla da je našla broj na njegovom ICloud-u i da je videla tu sliku i da je po tome znala da je ona. Rialda je rekla da se javila Zerini jer se već bila razvela i kada bi zvala sve žene sa kojima ju je varao bivši suprug, da bi bila u kol-centru. Zerina tvrdi da nema pojma odakle njemu njen broj i da oni nisu imali ništa. Ermina priča da je on dobar frajer. Istina je tu negde između. Rialda je rekla da je Zerina bila jedna od tih koje su joj se umešale u brak - govorio je Đedović, pa otkrio šta misli o Ivani Marinković:
Ivana je katastrofa... Devojka je izjavila da razmišlja kako da što duže opstane, napolju je korona, kao da je ne znam ko zna šta radila napolju... Toliko je bezobrazna i nevaspitala, ali koliko sam razumeo iz njene priče, niko nije imao da je vaspita, ali to ne znači da treba da vrši torturu nad drugima - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nakon intervjua koje je obavio sa zadrugarima, Darko Tanasijević je je okupio sve zadrugare u sportskoj hali, i započeo igricu u kojoj se pobedniiku ovonedeljnih nominovanih zadrugara dupilaraju glasove. Nominovani su bili Zvezdana Stevanović i Nikola Đorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je pobedio u igrici, i njemu su duplirani glasovi. Darko je saopštio da je većinu glasova osvojio Nikola 74% , a Zvezdana 26% glasova, te je ona morala da napusti "Zadrugu 4" zauvek. Zadrugari su se pozdravili sa pevačicom, nakon čega se ona zaputila ka studiju kod Dušice Jakoviljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna sam što ću konačno videti svoju porodicu. Ne mogu da izdržim bez njih. Super sam bila prvih mesec dana, ali ja bez mojih i bez prijatelja nikad nisam bila duže od mesec dana. To je glavni razlog. Dešavalo mi se da ne mogu da im se setim lika... Kristijan je bio tu za mene, Čorba... Kiki je stvarno tu, ne samo za mene, nego za sve zadrugare - ispičala je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

U nastavku večeri, kao i svake nedelje organizovana je "MIćina igra istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Početak igre je bio obeležen odnosom Frana Pujasa i Paule Hublin. Nizali su se komentari zadrugara, i od starta je krenulo žestoko.

Fran voli Paulu, ali ne može da joj pređe preko s*ksa sa Tomom i nikad neće moći. Više neka patološka ljubav, nego normalna - rekao je Marko Đedović
Ma jede g*vna. Ako nekog voliš, ili oprostiš ili ne budiš sa njim. Zašto mi kaže da ovde ne može ovde sa mnom da bude, a napolju da? Igra. Šta ga boli k kad se sve desilo kad nismo bili zajedno - zaključila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina Pašović je otkrila zašto je Zerina Hećo htela da se vidi sa bivšim mužem Rialde Karahasanović.

Pa da se poj*be. Sad ću kratko da ispričam. Ja poznajem Rialdinog bivšeg muža, šmeker, frajer, ima love. Mangup. Jasno je šta je Zerina htela, to je moje mišljenje. Ženske se uvek lepe za te moćne likove, ja mislim da je tu nešto bilo - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je do sukoba između Mine Vrbaški Filipa Cara, jer je Mina rekla da ga ne gleda i ne šalje mu signale, na šta joj je Car odgovorio.

Ti svojim stavom pokazuješ sada nervozu i ljutnju, ja sam ravnodušan. Gledaš sa kim sam ja legao... - odgovorio je Car.

Aleksandra Nikolić je  pričala o zadrugarkama koje ne voli. Aleks je izdvojila Natašu Radan Erminu Pašović, a zamerila im je što pričaju da je ona prostitutka.

Postoje stvari koje bih joj rekla, ali neću. Te stvari neću da iznosim, par ljudi se oglašavalo oko nekih stvari, kao i njena majka. Jedna bliska osoba je iznela stvari o kojima je Ermina pričala, ali 100% postoje dokazi o kojima ja pričam. Ko god da je ušao ovde posle 6. zna da sve postoji, dosta ljudi se oglašavalo. Ja to za Aleksandru kažem da postoji dokaz i stvari zbog kojih se njena majka oglasila. Nije to takav dokaz da se ona bavila prostitucijom za 20 evra, nije to tako. Ali devojka sa kojom si živela, znaš na koga mislim, rekla je neke stvari, ali to može da se porekne. Ali neke stvari ne mogu da se poreknu. 101% je tačno! - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom igre nastao je sukob između Ivane Marinković i Dragane Mitrović oko Stefana Šebeza.

Veći akcenat je bačen na Ivanu, jer su se one družile. Naravno da je i Šebez kriv. Ali se od muškarca to očekuje. Ako si mi drugarica, a u ponedeljak mi se izvinjavaš, a u utorak si mi sa momkom, naravno da si ti grbava - rekla je Dragana.
Ja snosnim deo krivice, u pravu ste da je to loše, ali... Meni je Maja drugarica ovde, a ne Dragana, da sam to uradila Maji, trebalo bi da me napadate. Dragana ti i ja nismo drugarice - krenula je da priča Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njihovog sukoba Vuk Mob je podržao Ivanu, i napao njenu suparnicu zbog njenog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve u vezi tebe je foliranje. Ušla si ovde, družila se sa decom... Muvala sa raznima. Krenula da se kopricaš, neintersantna si kao osoba, skupljaš prašinu. Ušla u vezu sa Šebezom, kad je došlo do lomljenja, ona je rekla da si je hvatao za vilicu, ja sam video da je ona tebe napadala. Ivana je ispala ološ kada je ušla u vezu sa Stefanom, jer je pričala Dragani da je voli, ali je ona dete. Dragani odgovora priča, danas šta se dešava... Priča sa Stefanom, opet otvara priču, da bi se pričalo da li će se pomirit, sebi produžava nastavak. Đole je rekao da si rekla da nemaš šta da radiš i da moraš da se muvaš da bi opstala. Dragana, ja te ne mrzim, ali ne podnosim folirante. Naravno da ne mogu očima da te gledam - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se nakon toga povukla, i otišla u Rajski vrt, gde je plakala. Stefan Šebez je došao kod nje i pokušao da je smiri i uteši, ali mu nije polazilo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Šta nas sve očekuje ove nedelje i ko će biti vođa, ostaje da saznamo!

Autor: N.B.

#Zadruga