AKTUELNO

Košarkaš je za kuma izabrao svog poznatog prijatelja.

Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić trenutno je u epicentru pažnje medija jer je potvrdio da se ženi glumicom Jelisavetom Orašanin.

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - rekao je Teo u intervjuu za Betu.

Foto: Printscreen Instagram/Tanjug

On nije želeo mnogo da otkriva, jer se tako dogovorio sa Jelisavetom i jer to praktikuje oduvek.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je naš košarkaš.

Ipak, sada je otkriveno da je Teo već izabrao kuma.

Na njegovom venčanju sa Jelisavetom kumovaće njegov prijatelj fudbaler Marko Pantelić, koji je rado prihvatio njegov poziv.

Iako se sve drži u strogoj tajnosti, do ceremonije koja se očekuje ovog leta sigurno će biti otkriveni još mnogi detalji, jer najpoznatiji zavodnik na našoj estradi konačno staje na ludi kamen.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

'