AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio i Marka Đedovića, sa kojim prečešljao sve aktuenle teme iz "Zadruge 4" pre večerašnjeg izbacivanja.

Zerina je prvo tvrdila da Rialdin bivši suprug nije mogao da ima njen broj telefona, jer su se dopisivali na Fejsu. Rialda je rekla da je našla broj na njegovom ICloud-u i da je videla tu sliku i da je po tome znala da je ona. Rialda je rekla da se javila Zerini jer se već bila razvela i kada bi zvala sve žene sa kojima ju je varao bivši suprug, da bi bila u kol-centru. Zerina tvrdi da nema pojma odakle njemu njen broj i da oni nisu imali ništa. Ermina priča da je on dobar frajer. Istina je tu negde između. Rialda je rekla da je Zerina bila jedna od tih koje su joj se umešale u brak - govorio je Đedović, pa progovorio o Milici i Bori:

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je sve jasno. Sudeći po Borinoj reakciji, sve je jasno, ništa nije zamršeno. On čeka alibi. Sigurno Mirela neće doći i reći da je bila sa dečkom svoje sestre. Ali znaš kako to ide, kada sumnjaš na neka dešavanja, sigurno nećeš dobiti direktno priznanje. Ali zna se kako se raskrinkavaju afere. Siguran sam 100% da je Bora bio kod Mirele, dovoljna je njegova reakcija. A Miličina reakcija svima stavlja do znanja da su i njoj stvari jasne. Meni su svi ljudi rekli da je Mirelin i Miličin odnos samo javni sestrinski odnos, a da se one takmiče ovako. Pa i Milica je iznela da je njen bivši muvao Mirelu, a da joj to ona nije rekla. Miličina reakcija je rekla više od gomile reči. On je toliko miran sinoć bio, a svi znamo kako on reaguje. Ja sam pokušao da izvučem priznanje, ali on ga nije dao još - rekao je Marko, pa otkrio šta misli o Ivani Marinković:
Uf, prošli put sam rekao da je folirant. Sada bih je nazvao ološem, ološ, par ekselans. Katastrofalno ponašanje. Ovde svi izigravaju jadnice i žrtve. Još nije doživala atak od mene... I sa Zerinom sam spustio loptu, žao mi je, život se pogirao sa njom, ali ću joj uvek reći šta mislim, kao što sam sinoć za Rialdu. A Ivana je katastrofa... Devojka je izjavila da razmišlja kako da što duže opstane, napolju je korona, kao da je ne znam ko zna šta radila napolju... Toliko je bezobrazna i nevaspitala, ali koliko sam razumeo iz njene priče, niko nije imao da je vaspita, ali to ne znači da treba da vrši torturu nad drugima. Ja sam je pitao čime se bavi kad smo ušli, ona mi je odgovorila: "Je l ti mene zaj*bavaš" - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je 7. decembar, godinu dana kako se "druže" Maja i Janjuš - rekao je Darko.
Oni su meni bili omiljena teme prošle godine, negativna, a sada su omiljena, ali u pozitivnom smislu. Gledam na njih kao na predstavu, malo drame, malo komedije - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Marko Đedović