AKTUELNO

Kolege se u suzama opraštaju od muzičke legende, a pevačica nije krila koliko ju je pogodila vest o njegovoj smrti.

Proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini u stanu na Dorćolu, koji je iznajmljivao sa svojom dugogodišnjom partnerkom. Džeju je danas, u nedelju 6. decembra stalo srce, a ekipa Hitne pomoći pokušavala je da ga reanimira, ali muzičkoj legendi nije bilo spasa.

Celokupna javnost žali sa pevačem velikom srca, čiji će brojni hitovi ostati da svedoče o njegovom nepresušnom talentu, a Džejeve kolege u suzama se od njega opraštaju potresnim porukama i stihovima njegovih najpoznatijih pesama.

Foto: Pink.rs

Pevačica Goga Sekulić, koja je dugo poznavala Džeja i bila njegova prijateljica, oglasila se za Pink.rs i priznala koliko joj je teško zbog odlaska legende. Goga je otkrila i malo poznate detalje iz života pevača.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo mi je žao, mnogo sam ga volela. Dugo sam ga poznavala i više puta smo radili zajedno. Bila mi je čast velika! Najviše sam ga viđala privatno kod zajedničkog prijatelja Nebojše Bojovića, mnogo je voleo njegovu majku, tako ju je i zvao... Pamtim savet na početku karijere. Da li bilo 5.000 ljudi ili pet uvek daj sve od sebe, budi profesionalac, ispoštuj publiku. Mnogo mi je žao bilo kada sam čula tužnu vest, jer sam tada sletela u Sarajevo - poručila je Goga Sekulić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Džej Ramadanovski

#Goga Sekulić