AKTUELNO

Velika tuga!

Celokupna javnost potresena je zbog vesti da nas je napustio legendarni pevač Džej Ramadanovski. Za Pink.rs oglasila se i pevačica Snežana Đurišić, koja i dalje ne može da veruje da ga više nema.

Foto: E-Stock

Sa velikom tugom sam primila vest da nas je napustio Džej. Bili smo kolege, saradnici, prijatelji i nadam se i teši me misao da je sada na nekom boljem mestu. Bio je pre svega dobar čovek, a onda i vrlo poseban i specifičan pevač. Ostavio je veliki trag u muzici i na estradi i znam da nisam usamljena kada kažem da će nam svima nedostajati. Večna ti slava, dragi Džej.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana se uključila i u emisiju "Premijera - Vikend specijal" na televiziji Pink, gde je otkrila još detalja o njenom druženju sa Džejem.

Ne znam da li treba reći dobar dan, dan nije dobar. Napustio nas je veliki prijatelj i drugar, čovek koji je ostavio veliki pečat u muzici kojom se bavio kako je znao, a znao je. Svako ko ga je znao, nikad ga neće zaboraviti. A onaj ko ga nije znao ga neće zaboraviti jer je ostavio pesme koje će se pevati godinama. Džej je bio vrlo duhovit i vrlo kreativan u tom svom daru koji je imao i od njega nikad nisi znao šta možeš dobiti, uvek je bio nepredvidiv, ali u smislu da vas nasmeje. Bili smo kućni prijatelji, išli smo na slave, dobro ga poznajem i utoliko mi je teže. Ja sam ga videla pre oko pola godine, možda je i više, u ovo vreme je teško viđati se. On je bio isti na televiziji i privatno, vedrog duha, pozitivan. On je bio vrlo odmeren i pametan, pre svega. Nije bio glasan, ali je bio zabavan i interesantan. Tačno je, bio je emotivan i znao da zaplače, bila sam svedok u više navrata i kada se radilo o ljudima koje nije znao, a dobije neke informacije, njemu suze krenu. Nije vodio računa o svom zdravlju. Napustio nas je u nedelju, a to nije koincidencija. Ja u slučajnosti ne verujem. Ja sam bila gost na jednoj ili dve ploče kao prateći vokal, to je zaista jedinstveno, jedinstvena interpretacija. Emotivan je bio čovek, voleo je svoju decu, svog unuka - zaključila je pevačica Snežana Đurišić.

Autor: N.V.

#Snezana Đurišić