AKTUELNO

Ne mogu da veruju da ga više nema.

Legendarni Džej Ramadanovski preminuo je danas, a vest o njegovoj smrti iznenadila je sve. Kako je Pink.rs pisao, pevaču je već dva dana bilo loše, a danas mu je srce stalo. Iako su lekari pokušali da ga reanimiraju, nije mu bilo spasa.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Očekivano, mnoge poznate ličnosti šokirane su ovim gubitkom i opraštaju se od pevača na društvenim mrežama.

Pevačica Ana Bekuta jedna je od prvih koja se oprostila od pevača uz njegovu fotografiju.

Nedelja, a više vas ja zagrliti neću... Upravo sam saznala da je zauvek prestalo da kuca veliko srce našeg Džeja. Baš u nedelju. Daleko negde sad, na put bez povratka, naš sin se spremio i otišao. Nek ti je blistav i svetao taj put, dragi kolega. I neka ti je laka zemlja i večnost. Iskreno saučešće porodici, prijateljima i svima koji su ga voleli. Ana i Milutin - napisala je pevačica.
Nedelja i svi ste tu... Hvala za sve divne emocije, hvala za neverovatne pesme, hvala za nezaboravne trenutke i druženja! Hvala lafe... - napisao je Nikola Rokvić.
Nikada se više neće ponoviti. Ne ponavlja se takva duša, takav osmeh, takav humor. Ne ponavlja se više takva boja glasa. O pesmama i da ne govorim. Ja sve i da hoću ne mogu te nikada zaboraviti jer se bez tvojih pesama ne živi, ne voli i ne veseli. Neka te anđeli čuvaju - napisala je Marija Šerifović.
"Uspori malo, sudbino sestro, idi na neko drugo mesto, sta smo ti krivi, sta smo ti duzni, juce srecni, danas tuzni... " I ode baš u nedelju... Počivaj u miru, legendo, čuvamo ti Dorćol! - napisala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Otpevao si najlepše balade. Pevao si srcem i dušom. Počivaj u miru, veličino - napisao je pevač Sloba Radanović.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

Nedelja, i svi ste tu, sve podseća na sreću. Nedelja, a više vas ja zagrliti neću... Počivaj u miru - napisala je pevačica Ana Sević.

Foto: Instagram.com/anasevicofficial

Autor: N.V.

#Džej Ramadanovski