AKTUELNO

Progovorila je otvoreno o mnogim temama.

Proslavljena folkerka Jana Todorović bila je gošća emisije "Premijera - Vikend specijal". Ona je progovorila o trenutnoj situaciji sa koronom, tokom koje nema nastupa.

Jana se požalila da joj nedostaje druženje sa publikom, a onda se prisetila i svog rodnog kraja i odrastanja na Kosovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam, neću da kažem 100% ali dobro je. Fali mi pevanje, nastupi, druženje sa publikom, ja sam godinama na nastupima i malo mi je falilo da budem sa suprugom i detetom. Mi smo kao jedna duša, slažemo se, naravno da ima nesuglasica, ali se slažemo. U poslednje vreme se najviše svađamo oko ćerke, ja bih joj više dozvolila da se druži sa drugarima, a on je stroži. Ona je i mamina i tatina mezimica jer je jedinica.

Jana ističe da joj je detinjstvo na Kosovu bilo prelepo i da uvek rado ode u svoj rodni kraj.

Ja sam se na Kosovu rodila, ponosna sam na svoje Kosovo, na svoje selo i na mesto gde sam odrasla. Ja sam '97 otišla. Bio je život tamo mnogo lep, ja nisam imala problema, rano sam počela da se bavim ovim poslom, lepo smo se slagali i sa Albancima, ponela sam divne uspomene. Vrlo često odem dole, jednom, dva puta godišnje. Tamo mi žive i stric i tetka, odem, obiđem svoju familiju. Svaki put plačem, emocije su tu, i kad pričam o Kosovu a ne kad sam dole. Kad uđem u svoje selo to su suze radosnice. Nažalost moji roditelji nisu živi, pa mi bude još tužnije kad sam u mom selu - rekla je Jana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila da je pre mnogo godina doživela neprijatnost od nekih kolega, koje nije htela da spominje, ali da je sve to sada zaboravljeno.

Ja sam sa svima u dobrim odnosima, ali sigurno postoji neko kome nisam simpatična i draga, ali ne može svako da me voli. Nisam se sudila. Možda se nešto desilo pre davnih 13, 14 godina, ali sada je sve okej.

Jana je otkrila i da njena naslednica nema talenta za muziku, ali zato ima drugi skriveni talenat.

To je naš najveći uspeh. Mi ćemo je podržati u svemu šta ona bude želela da radi, za muziku ne pokazuje neki talenat, ali za šminku i frizuru je perfektna, tu mi pomaže i ulepšava svoju mamu - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Jana Todorović

#Premijera-Vikend specijal