AKTUELNO

Kaže da je formula uspeha u Božijim rukama.

Naša najveća pop zvezda Zdravko Čolić otkrio je u velikom intervjuu da ga je za mukotrpan rad i karijeru bez skandala motivisala upravo publika. Čola je imao veliku podršku svojih roditelja na samom početku, ali i sada.

Motivišu me publika i ljubav prema muzici. Kada na samom početku karijere publika dâ sud i navija za tebe, onda si svakom novom pesmom odgovorniji prema ljudima koji te vole i podržavaju. A to podrazumeva da si konstantno pred izazovom da ostaneš na istom ili boljem nivou, dosledan sebi i svojoj muzičkoj priči. Vrlo rano sam pokazao interesovanje za muziku. Po celu noć sam ostajao uz Radio Luksemburg, slušao hitove s top-lista. Moj otac, kada je to video, našao mi je profesora gitare. Nisu imali ništa protiv mog bavljenja muzikom, važno im je bilo samo da završim školu i da imam hleb u rukama. Govorili su mi da je fakultet viza za budućnost. Istovremeno sam nastupao na festivalima i polagao ispite. Tako da je definitivno bitna podrška porodice, tada majke i oca, a sada supruge i dece.

Foto: Foto/Soultime media

Čola ističe da je on mnogo popustljiviji prema deci, a da je njegova supruga Aleksandra ta koja je oštrija.

Supruga Aleksandra je ta koja je više posvećena vaspitanju naše dece, ja sam mnogo popustljiviji. Ali, bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi kao ni tradicionalne vrednosti na kojima počiva moja porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Iako živimo u trubulentnom i brzom vremenu, deci je potrebna pažnja da izrastu u dobre i kvalitetne ljude.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky, Instagram

Danas se svakodnevno pojavljuju novi izvođači, pevači i muzičari, a Zdravko ističe da je sve u Božijim rukama da li će oni opstati i postati prave zvezde.

Bojim se da je u današnje vreme, kada je sve instant, mnogo teže opstati. Možda je lakše postati zvezda zahvaljujući internetu i dostupnosti, ali teško je održati se u moru sličnih. Božiji dar imaš ili nemaš. Nema tu nekog plana. Možeš se baviti muzikom celog života, ali, kakav ćeš imati uspeh, to je u Božijim rukama - rekao je Zdravko Čolić.

Autor: R.L.

#Zdravko Čolić