AKTUELNO

Otkriven je razlog zbog kojeg se Zdravko Čolić večeras neće pojaviti na koncertu svog dugogodišnjeg prijatelja.

Kornelije Kovač napisao je legendarnom pop pevaču Zdravku Čoliću neke od njegovih najvećih hitova, zbog čega su dugo godina bili u sjajnim odnosima. Međutim, posle izjave kompozitora u Jutarnjem programu Televizije Pink, mnogi misle da su na svoje prijateljstvo stavili tačku.

Foto: Beta

Naime, na večerašnjem koncertu Kornelija Kovača u Narodnom pozorištu nastupiće brojni pevači kojima je on pisao pesme, ali ne i Čola, što je podiglo veliku prašinu.

Foto: Printscreen Youtube

- Dok smo sarađivali sve je bilo lepo, relativno, kad smo prestali da sarađujemo onda su se stvari malo promenile, što je potpuno prirodno, ljudi se menjaju, neki postanu čudni sa ponašanjem, neki zaborave šta je bilo - rekao je on i dodao da bi voleo da Čolu vidi večeras u Narodnom pozorištu.

S druge strane, od izvora iz Čolićevog tima saznajemo da o lošim odnosima dvoje muzičara nema ni govora, već da će pevač biti odsutan iz opravdanih razloga.

Foto: Beta

Zdravko se uvek rado odazivao na pozive svojih kolega, pa tako bi bilo i ovaj put, da nije fizički sprečen da dođe. On je na velikoj koncertnoj turneji u Australiji i Novom Zelandu, koja je mnogo ranije zakazana, i samo zbog toga večeras neće pevati publici u Beogradu - rekao je izvor blizak Čoliću.

Pink.rs

#Kornelije Kovač

#Zdravko Čolić

#koncert

#pevač

'