AKTUELNO

Rijaliti zvezda krila je od svojih najbližih pojedinosti svog zdravstvenog stanja.

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić već nedeljama unazad prolazi kroz pravi pakao zbog izlivanja akva filera kojim je uvećala svoju zadnjicu, zbog čega je bila na ivici smrti.

Foto: Privatna arhiva

Stručan tim lekara sa Vojnomedicinske akademije i dalje čini sve kako bi stabilizovali njeno zdravstveno stanje, pa su nedavno u pomoć pozvali i stručnjake iz Brazila i Amerike koji su uvideli da je, faktički, bila polu mrtva kada je primljena u ovu ustanovu. Zajedno sa Tamarom kroz ovaj težak životni period prolaze i njeni roditelji Predrag i Vesna Đurić iz Stare Pazovi, koji nisu ni znali kakvim se intervencijama podvrgavala njihova ćerka.

Foto: TvPink Printscreen

Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog toga što sam mnogo smršala - rekla je Tamara.

Foto: Instagram

Predraga i Vesnu je, inače, domaća javnost upoznala tokom šeste sezone rijalitija "Farma" na Televiziji Pink, kada su pružali maksimalnu podršku svojoj mezimici, a šta su joj tom prilikom poručili pogledajte u nastavku:

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Farma

#Plastične operacije

#Tamara Đurić

#starleta

'