AKTUELNO

Sve se desilo pre nekoliko godina na njenom nastupu za doček Nove godine.

Pevačica Ana Stanić na jednom natupu za Novu godinu koji je imala u Užicu doživela je pravu agoniju. Tada je poznata pevačica bila pogođena pivskom flašom u glavu. Sve se desilo nekoliko minuta pre ponoći pred sam kraj koncerta koji je držala u centru ovog grada.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ana je, nakon što je pogođena sa flašom od 0,33 litara, prekinula koncert, a tada su se oglasili iz Zdravstvenog centra Užice.

Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice - rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

Foto: Instagram.com/ana1stanic

Na Aninom nastupu tada je bilo prisutno više hiljada građana. Nažalost, među njima bilo je i onih koji su pod dejstvom alkohola napravili ovaj incident. Inače, u Užicu se nikada nije desila ovakva situacija, do tada.

Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu - rekao je tada užički reditelj i organizator ovog nastupa Branko Popović.

Autor: S. K.

#Ana Stanić