AKTUELNO

Nastao karambol!

Večeras je u Belu kuću ušao Milan Milošević zbog emisije "Gledanje snimaka". Pušten je snimak na kom Maja Marinković komentariše Marka Janjuševića Janjuša, i jednu zadrugarku koju je nazvala ku*vom.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisala sam jednu situaciju, ja inače malo preteram kada se nas dvoje posvađamo, pa svašta pričam - rekla je Maja, ali nije htela da otkrije o kome se radi na klipu.
Ja neću da je izdam, to je na njoj da li će da kaže, misli na jednu devojku odavde - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam na koga misle, ako misli na Aleks, devojku koja joj nije ništa uradila, ona njoj svašta govori, vređa je - rekao je Janjuš.
Meni je drug rekao da su oni zajedno bili na večeri i da se imali se*s - rekla je Maja.
Ja Aleks znam, ona je sestra moje jako dobre druagrice, znam joj čak i majku iz Prijepolja. Maja ne može očima da vidi Aleks. Ona nju mrzi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To se nikada nije desilo, ti svaša pričaš. Kao da sam ti ja potvrdila da je Janjuš bio kod mene, a to je laž. Novinar jedan je okačio klip gde smo svi mi zajedno a ti si mi pretila za to. Mene Janjuš nikad nije muvao. On i ja se znamo od te slave - rekla je Aleks.
To je moje mišljenje da je nešto bilo sa vama, i imam dojave za to.
Alo budalo ona je sestra moje drugarice - uralo je Janjuš na Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su bili kombinacija, videla sam snimke kako se ona sređuje i govori da ide sa Janjušem na večeru, to mi je pokazao moj drug novinar - rekla je Maja.
Meni je jako čudno to što se ljudi svađaju oko nekog laka, ja mislim da su imali nešto - rekla je Sanja.
Aleksandra i Janjuš nisu imali ništa sigurno - rekao je Lepi Mića.
Aleks i ja smo se videli tri puta u životu, a ova bolesnica što priča svašta, kunem se u sve moje najmilije, ja sa njom neću reč progovoriti više, nemoj da si sela pored mene - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušao čovek da vrati ženu, a ovamo ispod pokrivača sa mnom - urlala je Maja.
Ja ću u ponedeljak izneti neke stvari, zakleo sam se u moju porodicu, ja sam se sa Aleks video tri puta, i rekoa šta smo radili. A Maja meni uzima moju ruku i stavlja na neko mesto, ona se kune u Takija kako ništa nije radila samo da je poljubim, sve laže, molila me da se pomirimo - otrkio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga