AKTUELNO

Otkrila i detalje svog odnosa sa Borom.

Nakon spekulacija da je imala aferu sa Borom Santanom, koju su u "Zadruzi 4" kao temu pokrenuli učesnici iste, Ermina Pašović i Bora, i nakon što je se rođena sestra, Milica Kemez, odrekla javno, za Pink.rs se oglasila Mirela Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Obraćam se ovim putem zbog aktuelne kompromitujuće priče u rijaliti programu "Zadruga 4". Kao prvo, ja se ne bavim javnim poslom - niti sam javna ličnost. Ja sam medicinski radnik i nemam ambiciju da se bavim ovakvim sadržajima kojima se bavi moja sestra Milica Kemez. Molim Vas da razumete moju medijsku pasivnost iz ovih razloga koje sam Vam upravo navela. Pogođena sam stavom i pričom moje rođene sestre Milice i zaista to teško podnosim - poručila je Mirela i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pogađa me sadržaj toliko koliko me pogađa njeno psihičko stanje jer ona nikada nije bila psihički stabilna. Jedini razlog mog kontakta sa Borom pre ulaska u Zadrugu bio je moja briga i molba njemu da se ne svađaju i da je ne napada previše, jer sam znala da je krhka i nestabilna. Teško sam podnela njeno učešće u prethodnoj sezoni i sada sam jednako zabrinuta za nju. Takođe, želim da znate da njeno učešće u Zadruzi meni donosi samo štetu, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Napominjem da mi žao što me se sestra javno odrekla jer osim mene nema nikog bližeg, kao ni ja, ali svakako kad izađe opet ću joj pomoći da se psihički stabilizuje, jer mi je sestra i nije ona kriva što je bolesna, već trauma celokupne životne situacije - kaže Mirela za naš portal.

Autor: S.M.

#Zadruga