AKTUELNO

Sva dešavanja na jednom mestu!

Na velelepnom imanju preko dana se odigrala dnevna emisija ,,Pitanja gledalaca", a zadrugari su bili suočeni za gorućim, direktnim i provokativnim pitanjima verne publike najgledanijeg rijalitija u regionu ,,Zadruga 4".

Voditelj Milan Milošević bio je, kao i uvek zadužen da zadrugarima pročita pitanje, a potom pokuša da iz njih izvule iskren odgovor, iako se oni trude svim silama da prećute mnoge detalje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ono što je obeležilo celu emisiju, pored svih drama, jeste to što se Milica Kemez odrekla svoje sestre Mirele Kemez, zbog njene letnje afere sa Borom Santanom. Na portalu Pink.rs imali ste priliku da pročiate ekskluzivnu prepisku Ermine Pašović i Mirele, što možete videti u nastavku teksta.

Nakon što su zadrugari imali burne reakcije, kao i posle toga što je otkriveno da je Bora imao i aferu sa Minom Vrbaški pre ulaska na velelepno imanje, Kemezova je odlučila da progovori i u tom trenutku poručila je da se odriče svoje rođene sestre.

Iako su svi mislili da se situacija između Milice i Bore smirila, zbog pitanja o Mišelu Gvozdenoviću vatra koja se ugasila, ponovo je počela da tinja. Santana nije krio da je izrazito ljubomoran po svom ponašanju, a on je Kemezovu zbog brutalnih reči ponovo doveo do suza.

Maja Marković takođe je imala svojih pet minuta i iskoristila ih tako što je slagala o rečima koje je uputila Ivani Marinković, kada su razgovarale o njenom dečku Alenu Hadroviću. Naime, iako je voditelj Milan citirao Majine rečima, kojima je jasno pokazala da se plaši Alenove reakcije, ona je tvrdila suprotno. Međutim, Ivana je potvrdila reči voditelja, što je Maju uzdrmalo.

Nije jedino Marković Maja imala priliku da se iskaže u emisiji, već je to uradila i njena imenjakinja Maja Marinković, koja se usprotivila svom bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu.

Ono što je u Maji probudilo bes jeste to što je Janjuš najavio tačan datum kada će otkriti istinu o svim ljubavnicama, afera i sve šta je radio iza njenih leđa. Zadrugari su imali razne komentare, kao i uvek bez dlake na jeziku.

Zerina Hećo imala je dosta okršaja po svom ulasku na velelepno imanje, pa se u tom ritmu nastavilo i tokom današnje emisije. Prvo sa kim se sukobila bila je Mina Vrbaški i to ni manje, ni više nego zbog Vladimira Tomovića. Mnogi zadrugari, kao i Mina doneli su zaključak da se Tomoviću Zerina svidela, te da sve radi kao što je radio i sa Draganom Mitar prošle sezone.

Bran popularnog repera Nenada Aleksić Ša već nedeljama unazad tema je oko koje se dosta polemiše, kako na imanju, tako i u javnosti. Podsetimo, Tara Simov poverila se Marku Đedoviću da smatra da je reper zaljubljen u nju, što je on izneo za crnim stolom. Vladimir Tomović, Đorđe Milutinović i mnogi drugi odmah su skočili u vatru i bili protiv Tare i Ša, isticajući da ruše moralne kodekse i brak kao instituciju.

Tara, kao i inače, nije mogla da se pomiri sa tim da su pojedini zadrugari protiv nje, pa je tokom reklama divljala i vilenila, pokušavajući da se opravda od te priče, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je otišla kod Ša da mu se jada.

Nakon emisije desile su se situacije koje bi će vas sigurno dovesti od suza do iskrenog smeha. Milica i Bora nastavili su sa svojom dramom, te su se čak i obračunali tako što ga je zadrugarka uhvatila za vilicu, a onda su mu cimeri skrenuli pažnju da je isfrustriran zbog Mišela.

Paula Hublin, Fran Pujas, Vladimir Tomović, Marko Janjušević Janjuš i Bora Santana su uzmeli šou za sebe na svim strimovima koje možete pratiti preko aplikacije Klik TV-a. Masne teze, žestoke i urnebesne prozivke samo su deo onoga što ste imali priliku da vidite.

To su te zadrugarske situacije, koje pratimo iz minuta u minut i koje nas ne ostavljaju bez komentara i reakcija. Zadrugari trenutno odmaraju kako bi se pripremili za večerašnju emisiju ,,Gledanje snimaka", zato ne propustite i večerašnja dešavanja, jer će sigurno biti turbulentna.

Autor: O. B.

#Zadruga