AKTUELNO

Noć prepuna priznaja, hladnih tuševa i novih intriga koje tresu Belu kuću!

Noć u zadruzi obeležila su "Pitanja gledalaca" koja su, kao i svake srede, u Beloj kući napravila opšti haos među stanarima velelepnog imanja u Šimanovcima. Naime, zadrugari su imali prilike da odgovaraju na sva ona pitanja koja je milionska publika pripremila za njih, a odgovori pojedinih šokirali su mnoge.

Kada govorimo o odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, veče za nama bilo je i te kako uzbudljivo, upravo iz razloga, što su budući roditelji javno priznali da žele da zadrže dete. Međutim, oni su se dotakli i njihovog najvećeg "straha" a to je povratak Miljanine majke Marije Kulić koja nije blagonaklona prema budućem zetu.

Zola je dobio dozvolu da uđe u apartman, i od tada jedino što mi gledaoci vidimo je da je on postao tvoj se*sualni rob, da li ste u pauzama dogovorili bilo šta? - glasio je pitanje voditelja Milana Miloševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričali o svemu, imali smo se*s dva puta. Većinu stvari smo dogovorili, danas smo celi dan pričali, međutim ima tu još nešto da se dogovorimo. Ja njoj ne bih prišao da ovo nije takva situacija. Mislim da što se tiče situacije u rehabu od pre, ona mora da se promeni - rekao je Zola.
Ja mislim da je Zola se*s rob Miljani. Njihova veza se svodi na ka*anje. Ta ljubav nije normalna - rekao je Lepi Mića.
Da li mislite da će Marija želeti da spava u krevetu gde ste vi imali odnose? - glasilo je pitanje koje je usledilo nešto kasnije.
To je normalno u vezi, sada neću da silazim sa one stvari. Ispod pokrivača se ništa ne vidi. Taj krevet ima dve posteljine i ja ću ih zameniti pre nego mama bude došla. To jeste Marijin krevet, ali mi spavamo na posteljini, ja ću je oprati na 90 stepeni i hiljadu obrtaja. A gde da imamo se*s? Moja majka nije bolesna osoba da gleda dok imam se*s - rekla je Miljana.
Ona se opterećuje svim pitanjima, šta te briga? Nismo više od tri puta imali. Boli me ku*ac šta će Marija misliti - pitao ju je Zola.

I sledeće pitanje bilo je za Miljanu, a ticalo se njene trudnoće sa Zolom i da li će dete čuvati Marija Kulić.

Naravno da ne, ja ću da čuvam. Ali moramo on i ja ići kod ginekologa. Marija nema potrebe da čuva moje dete, ali će ga voleti, kao i Željka - rekla je Miljana.
Neće ga čuvati sigurno i ne bih joj ni zamerio da ga ne čuva - kratko je rekao Zola.
Ja mogu da se kladim da Mariji sada nije dobro - uključio se Vuk.

Takođe jedna od gorućih tema u kući potegla se tokom žurke koja se održala u utorak veče. Naime, Ermina Pašović koja od samog ulaska nije imala kontakt sa Milicom Kemez, rešila je da bivšoj drugarici ispriča sve detalje vezane za odnos njenog bivšeg dečka Bore Santane ali i njene sestre Mirele Kemez. Naime, zadrugarka je istakla kako napolju poseduje dokaze koje ovaj par raskrinkavaju i dokazuju da su imali nešto više, a da za to Milica nije znala.

Kako komentarišeš to što je Ermina rekla Milici da si bio intiman sa Minom i Miličinom sestrom? - glasilo je pitanje za Boru Santanu.
Ako sam bio sa Minom, bio sam i sa Mirelom. Rekla je da sam ja Mirelu ljubakao po licu, niti sam bio sa njom, niti sam bio kod nje, to su izmišljotine - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je rekla, i da si je držao za ruku - rekla je Ermina.
Ja sam njoj rekao za sve devojke u rehabilitaciji. Mina je bila kod mene kao prijatelj, može i ključ da dobije, to što sam bio sa Mininom majkom, to je druga stvar - pravdao se Bora.
Sad je dosta, više nećeš da pričaš o mojoj sestri, skloni se od mene! - vikala je Milica Ermini.
Ja nikada nisam rekla da je moja sestra startovala nekog mog dečka. Međutim bila je situacija da je moj bivši pokušao da mi se osveti preko nje, ali ona je tu pogrešila jer mi nije to rekla. Što se tiče Bore, meni to nije normalno, ja ne verujem da su oni imali bilo šta. Ja u to ne verujem, i ovim putem molim sestru da se ne dopisuje ni sa kim. Ja ne mogu da verujem da nije demantovala ovo, baš mi je krivo ali sam baš ljuta. Ne verujem da se dopisivala sa Erminom - rekla je Milica.

Paula Hublin i Fran Pujas su bili u prostoriji za pušenje, dok je trajala emisija "Pitanja gledalaca". Fran je upitao Paulu da li je imala se*s sa Milanom Jankovićem Čorbom, jer je saznao da jeste tokom iste, a onda je došlo do sukoba ovog para.

To je laž, nisam se se*sala sa njim. Bora je ušao nakon Tare. Fran ja ću te ubiti - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj se drati, svi te gledaju - govorio je Fran.

Da li misliš da li bi se Maja smirila kada biste dobili dete? - glasilo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih voleo da se smiri, ali je ne vidim u ulozi majke. Ona nikoga ne sluša, misli da je najpametnija. Nije loša osoba, ali je nezrela po pitanju majčinstva. Mislim da bi je možda i promenilo to. Ja imam svoje dete koje volim najviše na svetu. Posle svega, ne mogu ni da zamislim da budemo u vezi, a ne dete da imamo. Ne želim da provodim sa nekim 24h. Ne krivim je, ali me nervira kad me laže. Taj datum koji sam pomenuo jeste dan kada smo se prvi put poljubili, ali ne želim da me neko gleda u oči i laže - rekao je Janjuš.
On mene stalno ovako ponižava. On ispada žrtva i jadan, a ja ispadam najgora. Naravno da ja volim decu, ali to je bila šala, nisam spremna za tako nešto još - nastavila je Maja.
Samo da kažem, Kruna će imati samo brata ili sestru, od iste majke, ako ne bude od iste majke, neće ni imati - jasan je bio Janjuš.
Zašto si ljubomoran na Anđela i Vladimira i misliš li da bi te Maja ostavila? - glasilo je pitanje za Janjuševića.
Nisam ljubomoran, nego sam ljut. Ona neka bude. Mi nismo u vezi da bi ona mene ostavila - rekao je Janjuš.
On je izgubio kompas, ponižava me celo veče, hoće sebe da izdigne - rekla je Maja Marinković.
Ona je dala povoda da joj se svi smeškaju - rekao je Janjuš.

Odmah nakon, Tara Simov i Nikola Đorđević dobili su pitanje na temu njihovih simpatija:

Nemam neke simpatije, jer sam skoro izašao iz veze. Ona je lepa devojka, ali nisam ovde planirao vezu. Kada bih želeo da budem sa nekom u vezi, o tome možemo samo pričati van - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam priznala simpatije, uživam pored njega, imamo zajedničke teme, on je nenormalan, ja sam ista takva, u suštini, priznala sam da mi se sviđa - izjavila je Tara.
Nikola je izašao iz jedne duge veze i došao je da se sprda. Sve su mu dopustile da to radi, sve su odmah izjavile da im se sviđa - otkrila je Paula.

Šta će se danas dešavati na velelepnom imanju, ostaje nam da vidimo!

Autor: D.B.

#Zadruga