AKTUELNO

Žestoko!

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, otac aktuelne zadrugarke Maje Marinković odlučio je da progovori i sa svima podeli ono što mu već dugo leži na duši. Takija je iznervirala Majina bivša cimerka iz Bele kuće Ana Korać, te je otkrio da Anu zna od ranije, te da je radila kod njega u striptiz baru.

Foto: TV Pink Printscreen/RED TV

On je takođe istakao da je Ana ljubomorna na njegovu ćerku, a potom se osvrnuo i na ostale Majine rijaliti drugarice.

Ana Korać stalno daje nekakve izjave po novinama i pljuje moju ćerku, na koju je očigledno ljubomorna, iako ona priča da je obrnuto. Ona je radila u mom striptiz baru pre desetak godina. Prodavala je piće, koktele... Naravno, tada nije izgledala kao danas, nije imala nijednu operaciju, ali ja je se sećam, a sećaju je se i moji zaposleni - rekao je Taki vidno izrevoltiran.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Ana poznata kao neko ko neretko podnosi tužbe, Taki tvrdi da se njene tužbe ne plaši jer za sve izrečeno ima nepobitne dokaze.

Stojim iza svega što izjavim. Da je radila kod mene, postoje dokazi, kao i ljudi koji to mogu da posvedoče - istakao je Marinković.

Osim Ane, Takija su razočarale i ostale Majine drugarice. Prva među njima je Dragana Mitar, koja je u javnosti, kako Taki kaže, izjavljivala da je Marinkovićeva patološki ljubomorna, da je uhodila Janjuša napolju, te da joj je potrebna stručna pomoć, koju joj je ona nesebično nudila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ma to su sve k*rvetine, ja da vam kažem. Kad bih pričao sve što znam, ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava - zaključio je on.

Autor: R.L.

#Ana Korać

#Dragana Mitar

#Maja Marinković

#Taki Marinković