AKTUELNO

Od večeras sve će biti drugačije!

Veliki šef organizovao je još jednu žurku na velelepnom imanju, a tenzija između zadrugara varirala je od ljubavi do mržnje, pa sve do lupanja na kapiju.

Naime, počnimo od najkontraveznijeg para rijalitija Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što su ponovo obnovili ljubav, zbog njene potvrđene trudnoće, Miljana i Zola tokom žurke nisu se odvajali. Da, naravno da je bilo i svađa, burnih reakcija, ali na kraju uvek ljubav pobedi kada su njih dvoje u pitanju, te je u ranim satima pala još jedna vrela akcija u nizu.

Međutim, to nije sve od burnih svađa i događaja. Mine Vrbaški i Filip Car takođe su privukli ogromnju pažnju na žurki. Car nije krio da je ljubomorisao na novog zadrugara Nikolu Đorđevića, ističući da je Mina flertovala sa njim, te da su mu to preneli drugi zadrugari.

Ono što je dodatno poremetilo Carevo samopouzdanje jeste ljubavna poruka koju je Mina dobila preko misice Jovane Ljubisavljević od Đorđa Milutinovića, zbog čega je on izljubomorisao na žurki.

Mina i Car tokom žurke imali su više situacija, ljubavne suze, svađe, burne reackije, a već u jutarnjim satima on je zadrugarku urnisao brutalnim uvredama i psovkama, zbog čega ga je ona pljunula u lice i pokušala da pobegne sa imanja.

Novi zadrugar Nikola i bivši dečko članice grupe Hurricane, Sanje Vučić otkrio je cimerima da je njihova veza bila previše burna, te da je dolazilo i do fizičkih obračuna.

Ljubavni problemi su nastali i u odnosu Maje Marković i Alena Hadrovića, koji ovu nedelju provode u hotelu ,,Zadruga", kao ovonedeljni vođa i njegova omiljena ličnost. Ono što je Alenu zasmetalo jeste Majino druženje sa Ivanom Marinković, te joj je to otvoreno u pokazao.

Za kraj, ono što će definitivno izazvati ponovo haos, jeste poljubac koji se desio između Ivane Marinković i Stefana Šebeza nakon žurke. Poznato je da je Šebez u vezi sa Draganom Mitrović, kao i da su već imali raskid zbog Ivaninog flertovanja sa njim. No, izgleda da su se strasti toliko uzburkale da Ivana i Šebez nisu mogli da se iskontrolišu.

Autor: O. B.

#Zadruga