AKTUELNO

Kod nje dolaze oženjeni.

Transrodna pevačica Elektra Elit poslednjih nekoliko meseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istakla je kako se pored pevanja bavi biznisom, ali nije precizirala kojim.

Ona je sada za srane medije bez pardona ispričala kako se bavi prostitucijom, jer je to kod njih, u Cirihu, legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao - rekla je Elektra i dodala:
Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u „Langstrasse“, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dve ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana.

Ona je objasnila da su njene mušterije uglavnom oženjeni hetero muškarci.

Foto: TV Pink Printscreen

U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene.

Elektra je takođe otkrila da njene mušterije uvek budu zadovoljne jer je ona pre bila muškarac i tačno zna šta im godi.

Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bez pardona otkrila i koliko košta sat sa njom.

Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu - istakla je Elektra koja je pre 13 godina promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, ćerku i sina, koji nimalo ne osuđuju njenu odluku već su joj u svemu neizmerna podrška.

Autor: R.L.

#Elektra Elit