AKTUELNO

Oni su njegov izbor!

Trenutno se u Beloj kući polemiše o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Alena Hadrovića. Na red je došao i izbor potrčka, a evo na koga je pao Alenov izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam razne sugestije, neka ustanu Ivana, Aleksandra, Nikola, Đole, Car, Mina. Meni je ovde najzanimljiviji odnos Nikola i Aleksandra, oni su ovonedeljni potrčci, meni su sugerisali da to budu Anđelo i Nataša - rekao je Alen.
Ovo je budalaština, ako se on ne šali ovo je teška budalaština! - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored svih sugestija, oni bi takođe bili moj izbor. Ja sam rekao Nikoli da gleda sebe i koja njega odabere da on to prihvati - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da kažem ko mi je rekao da se rađa emocija između Nataše i Anđela, ja zaista ne mogu. Priča se po kući da su opet jako dobri - rekao je Alen.
Ja sam rekao, on je njoj donao neku čokoladicu i Rialda mi je prenela, a video sam i da se grle, pa sam mu predložio - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Između nas se ne dešava ništa, meni je bilo loše i ona mi je donela čokoladicu i čaj, i to je sve. Ima ljudi koji su brinuli o meni, ali naravno da ću da je zagrlim i poljubim. Ona je fizički moj tip totalno, i ona je dobra i normalna devojka i nije loš čovek. Ja za nju nikada neću reći ništa loše, osim tih prepiski koje su me naljutile - rekao je Anđelo.
Mi smo na emocija stavili tačku, ali možemo da se družimo. Što se tiče emocija, ja ih imam i to je to. Da mogu da vratim vreme, ja to ne bih uradila i ja sam slušala kako je on švaler, ali ja sam pričala da je on drugačiji. Imali smo loš odnos od tih prepiski, a sinoć kada me je zagrlio videla sam koliko mi to znači - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga